Finn Vetle Hansen G travel
Finn Vetle Hansen G travel

G Travel vokser

I mai i år ble det kjent at G Travel etableres som landsdekkende reisebyråkjede bestående av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia. Nå har i tillegg to andre reisebyråer i sine regioner, VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete i Trondheim, valgt å knytte seg til G Travel som franchiser.

Publisert

Finn Vetle Hansen leder G Travel.

Begge byråene er godt representert innen reisetjenester i marine- og offshoremarkedet, samt vanlig forretningstrafikk og ferie- og fritidsreiser. Med henholdsvis om lag MNOK 400 millioner kroner og 520 millioner kroner i årlig omsetning, bidrar disse byråene til at G Travel vil bli en markant reisebyråkjede i Norge fra 2016.

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap som har vært i familien Hansens eie siden 1990. Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge.

Marine- og offshoremarkedet

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine- og offshoremarkedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.

– Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet. Kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger. Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen i en pressemelding.

G Travel

G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Trondheim, Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer våre internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 3,1 milliarder norske kroner.

Totalt antall ansatte i kjeden 350.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS