Clarion Hotel Helsinki2
Clarion Hotel Helsinki2

La ned grunnstein for nytt Choice-hotell

Nylig la Petter A. Stordalen og byggherre Arthur Buchardt ned grunnsteinen for nye Clarion Hotel Helsinki. Dette blir Nordic Choice Hotels sitt første egne hotelli Finland. Hotellet åpner dørene 17. oktober 2016.

Publisert

Slik blir Clarion Hotel Helsinki, som åpner i oktober 2016.

– Nordic Choice sin ambisjon har vært å være tilstede på de viktigste knutepunktene i Norden. Å investere i Helsinki har lenge vært en drøm. Med dette hotellet har vi ambisjon om å bygge et nytt landemerke i Helsinki og en naturlig møteplass i byen, sier Petter A. Stordalen.

Spektakulær arkitektur

Petter A. Stordalen og byggherre Arthur Buchardt ned grunnsteinen for nye Clarion Hotel Helsinki.

– Vi har lett lenge etter et prosjekt som passer vår profil og våre ambisjoner. Når vi nå fikk muligheten, var vi nødt til å gripe den. Med spektakulær arkitektur og en perfekt tomt vil Clarion Hotel Helsinki gjøre seg bemerket i byen, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Clarion Hotel Helsinki tilhører som navnet tilsier Clarion-kjeden, som ble kåret til Sveriges beste hotellkjede for sjette år på rad i 2015.

– Skal forandre Helsinki

Med dette hotellet har vi ambisjon om å bygge et nytt landemerke i Helsinki og en naturlig møteplass i byen, sier Petter A. Stordalen

– Clarion Hotel Post endret vi bybildet i Gøteborg, Clarion Hotel Edge fikk hjertet til å pumpe hardere i Tromsø og med Clarion Hotel & Congress Malmö Live skapte vi en ny bydel i Malmö. Clarion sin ambisjon er å skape glede og stolthet uansett hvor vi har et hotell, nå skal vi gjør vårt for å lykkes også denne gangen, sier kjededirektør for Clarion Hotels, Henrik Berghult.

Største konferansehotellet i den finske hovedstaden

Med 427 rom og 11 konferanserom, hvorav det største er på 700 kvadratmeter, vil hotellet det størst konferansehotellet i Helsinki.

Hotellet er tegnet av den finske arkitekten Aki Davidsson og vil blant annet bestå av to høye tårn og skybar med Kitchen & Table- restaurant signert mesterkokken Marcus Samuelsson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS