Comfort Hotel Vesterbro
Comfort Hotel Vesterbro

Totalrenovert dansk Choice-hotell

Nordic Choice Hotels har totalrenovert alle de 400 rommene på Comfort Hotel Vesterbro, som Choice overtok i juli 2013. Hotellet har også fått ny cocktailbar, restaurant og lobby.

Publisert

Comfort Hotel Vesterbroer totalrenovert.

– Comfort Hotel Vesterbro har alltid hatt et helt fantastisk potensiale med sin beliggenhet 300 meter fra sentralstasjonen og Tivoli. Nå skinner også rom, restaurant og bar i takt med det Vesterbro fortjener. Det er en glede å ønske gjester og besøkende velkommen til vårt nye hotell, sier hotelldirektør Martin P. Kraunsøe.

Cocktailbaren og hotellrestauranten på bakkeplan, Plectrum Vesterbro, drives av Andreas Pieplow. Restauranten tilbyr både moderne og klassiske retter med innslag av lokale råvarer. Anders Björkén, Björkén Architects, interiørarkitekt for blant annet Clarion Hotel & Congress Trondheim og Clarion Hotel Arlanda Airport, har stått for innredningen.

Store vinduer og strukturelle endringer i rominndeling har vært et bevisst valg fra interiørarkitektens side. Blant annet er lobby og resepsjon bygget inn i et åpent atrium.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS