Wifi COLOURBOX5640011
Wifi COLOURBOX5640011

Best på Wifi

Det uavhengige selskapet Hotel Wifi Test har rangert hotell-wifi, og kåret Nordic Choice Hotels til verdens beste.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox

– Gratis trådløst nettverk av god kvalitet, er ved siden av vann i springen og en seng å sove i, det aller viktigste for våre gjester. Hos oss skal enhver gjest kunne koble seg på nett med både mobil, data og lesebrett uten at det går på bekostning av kvalitet. Et godt og gratis Wifi er en betydelig, men viktig investering i gjestetilfredshet, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Global rapport

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Den globale rapporten fra Hotel Wifi Test har testet flere enn 4000 hoteller fordelt på de 50 største kjedene verden over. De har vurdert tilbudet med utgangspunkt i nett-kvaliteten og om Wifi på rommet er gratis.

Flere undersøkelser viser at nettopp gratis internett på rommet er en av de viktigste faktorene for valg av hotell.

Utvikler stadig systemet

Nordic Choice Hotels har de siste årene jobbet for å videreutvikle Wifi-tilbudet ytterligere. Blant annet kan samtlige Nordic Choice Club medlemmer logge seg enkelt inn via medlemskortet sitt. Og har du først logget deg inn en gang på et Nordic Choice hotell via medlemskortet, har du automatisk oppkobling til samtlige Nordic Choice hoteller i inntil 12 måneder.

– Gratis internett av høy kvalitet er en service og en selvfølge ved samtlige Nordic Choice hoteller. Vi gleder oss over undersøkelsen, og feirer med kake til kvelds, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS