Thon Hotel Polar Isbjørn
Thon Hotel Polar Isbjørn

Isbjørnene inntar Thon-hotell

Fra 1. juni blir gjestene som sjekker inn på Thon Hotel Polar advart i resepsjonen: Det er isbjørn på rommet! Tromsø har sin stolte arktiske historie og myten om at vi hadde isbjørn i gatene er sanne. Men så urban som Tromsø er blitt er det ikke lenger fare for å møte en isbjørn. Det gjør du nå på Thon-hotellet i Grønnegata.

Publisert

– Vi ønsker å synliggjøre vår kulturarv, og synes at isbjørn passer fint på vårt hotell, som bærer det stolte navnet Thon Hotel Polar, sier hotelldirektør Aid Schei Lillegård.

Over hele veggen

For gjestenes skyld er heldigvis ikke isbjørnene ekte. Store, stolte og majestetiske som de er, har de fått en hel vegg på de nyoppussede rommene på Thon-hotellet.

Hotelldirektør Aid Schei Lillegård.

– Som hotelldirektør er jeg selvsagt stolt over nyoppussede rom. De er slik våre gjester forventer moderne hotellrom skal være, men i tillegg er det viktig å gi rommene den eksotiske polare sjelen som isbjørnene skaper. Vi jobber alltid for at gjesteopplevelsen skal bli hakket over det gjestene forventer seg, sier Schei Lillegård.

Bedre inneklima

Hotellkonkurransen i Tromsø er skarp. Derfor er vinduer skiftet, ventilasjon forbedret og ny belysning bidrar til et betydelig bedre inneklima. Det er lagt vekt på å skape en hyggelig og imøtekommende atmosfære ved hotellet.

Thon Hotel Polar står ferdig oppusset mot slutten av sommeren, meldes det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS