Det norske måltid Ipax Mat2
Det norske måltid Ipax Mat2

Klart for Det Norske Måltid 2015

Påmeldingen til det som av mange regnes som landets viktigste matpris, Det Norske Måltid 2015, er åpnet, og målet er å fange opp så mange som mulig innen fristen 14. august. Denne gangen blir det også nye priser, som blant annet Årets tradisjonsøl og Årets ost. Finalen og premieseremonien finner sted i Stavanger fredag 8. januar.

Publisert

Sigve Skretting og Kristin Austigard i Det Norske Måltid/iPax Mat AS forteller at påmeldingene til Det Norske Måltid 2015 er i gang. (Foto: BITMAP/Markus Johansson)

Nytt av året er at drikkevarene er tilbake med av en kåring av Årets tradisjonsøl, og at det blir egen kategori for Årets ost. I tillegg er det lagt inn tre sjømatkåringer, der nyheten er Årets sjømat villfanget.

Det Norske Måltid startet i 2008, og regnes nå av mange som landets viktigste matpris. Kåringen i 2015 blir den åttende kåringen på rad.

I 2014 var det 130 produkter som ble påmeldt til kåringen, og målet er å få med flere denne gangen.

Påmeldingsfrist 14. august

– Vi oppfordrer derfor hele matmiljøet i Norge til å inspirere og motivere små og store produsenter til å delta med sine råvarer/produkter innen påmeldingsfristen 14. august. Det er kjekt at påmelding er åpen gjennom hele sommeren, sier Kristin Austigard og Sigve Skretting i Det Norske Måltid.

Det Norske Måltid 2015 arrangeres på Clarion Hotel Energy fredag 8. januar 2016.

De som vil melde på sine produkter finner all informasjon og påmeldingsskjema på Detnorskemaltid.no.

Stor oppmerksomhet

– Erfaringene viser at deltakelse i Det Norske Måltid gir stor oppmerksomhet og åpner for nye markedsmuligheter, som igjen styrker næringslivet der produsenten holder til. Vi gleder oss over å vise frem mangfoldet innen norsk lokalmat, sier Skretting og Austigard.

Finalen i Det Norske Måltid 2015 blir fredag 8. januar 2016 på Clarion Hotel Energy i Stavanger.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS