Park Inn Mountain Resort Fageråsen Trysil

Kåret til Norges beste familiehotell

Park Inn Trysil er kåret til Norges beste familiehotell av Trip Advisor – en pris som baserer seg på gjestenes anmeldelser av hotellet.

Publisert

Park Inn Mountain Resort i Fageråsen i Trysil. (Foto: Hotellet)

«Norges vakreste fjellhotell! Ski inn/ski ut, flott service, elsker atmosfæren og spaet. Innendørs-/utendørsbassenget er deilig etter en dag i skibakkene».

Kommentarer fra gjester som denne har gjort at Park Inn Mountain Resort i Trysil har vunnet den høyt verdsatte Travelers Choice-prisen fra TripAdvisor for beste familiehotell i Norge. Radisson Blu Resort Trysil kom på sjuendeplass i samme kategori.

God service og dialog med gjestene

Pontus Åkesson, hotelldirektør for Park Inn Trysil Mountain Resort og Radisson Blu Resort Trysil.

– Dette er en veldig hyggelig tilbakemelding for oss. Det viser at det vi gjør er riktig og blir verdsatt av gjestene våre. Vi har fantastiske medarbeidere som har fokus på god service og dialog med gjestene. Denne prisen er vi svært stolte av, og ekstra gledelig er det at begge hotellene våre ligger på topp 10-listen i kategorien for familiehotell, sier Pontus Åkesson, hotelldirektør for Park Inn Trysil Mountain Resort og Radisson Blu Resort Trysil.

Begge hotellene eies av SkiStar og PEAB i fellesskap, med 50 prosent eierandel hver.

Midt i smørøyet

Park Inn Mountain Resort i bakgrunnen, nederst midt i bildet. (Foto: Morten Holt)

Park Inn er et resorthotell i Trysil, som sto ferdig i desember 2011. Hotellet ligger like nedenfor «sentrum» av Fageråsen – med alpinbakkene rett utenfor hotelldøra.

– Park Inn har blitt et svært populært hotell og det passer for aktive familier. Hotellet ligger «midt i smørøyet» og har leiligheter der gjestene selv kan lage mat, og familierom og andre rom for de som vil nyte måltidene i restauranten vår, forteller Åkesson.

Går mot drømmepåske på fjellet

Fra langrennsløypa like i nærheten av Park Inn Mountain Resort. Trysilfjellet i bakgrunnen. (Foto: Morten Holt)

Det har vært en god vintersesong i Trysil, og mange nasjonaliteter har besøkt Norges største skisted gjennom vinteren. Påsken nærmer seg, og på fjellet er snødybden godt over en meter. Det er meget bra forhold i bakkene.

– Vi har hatt en fantastisk sesong, og det ser også veldig bra ut fremover. I påsken kommer det nok til å være fullt her, men vi har ennå noen få rom og leiligheter som foreløpig er ledig. Vi forventer en drømmepåske i Trysil, med god stemning og selvfølgelig sol, sier en smilende Åkesson.

Trysil

Det er trafikk i Trysilfjellet om dagen. Dette bildet ble tatt fra Skihytta sist helg. (Foto: Morten Holt)

Trysilfjellet er Norges største skisted.Totalt er det 67 nedfarter og 31 heiser i det varierte og moderne skiområdet.

Trysils beliggenhet og innlandsklima gir snøsikkerhet og dette, sammen med et omfattende snøproduksjonsanlegg, gjør det mulig å starte skisesongen tidlig.

Parken i Trysil har flere ganger blitt kåret til Norges beste og med Blåparken og to grønne parker er tilbudet godt til de lekelystne ski- og brettkjørerne.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS