First Hotel Solna

Nytt First-hotell i Sverige

First Hotels har signert et nytt hotell i Sverige, og får nå sitt første hotell i Solna, like utenfor Stockholm. Hotellet åpnet dørene for første gang i februar i år, har tilbyr 75 rom. Hotellet blir en del av First Hotels 31. mars, og får da navnet First Hotel Solna.

Publisert

Fra ett av de 75 rommene på First Hotel Solna utenfor Stockholm.

First Hotel Solna er hotellkjedens 36. hotell i Sverige og det 58. hotellet totalt. First Hotels består nå av til sammen 58 hotell i Skandinavia og Island.

– Med under tre kilometer til Friends Arena, Karolinska Institutet og Hagaparken, er det klart at det er attraktivt for oss å være representert i Solna. I tillegg er hotellet fire mil fra Arlanda og kun en kort t-banetur fra Stockholm Sentralstasjon, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Nytt hotell

Det 75 rom store hotellet huset tidligere kontorer. Konverteringen til hotell startet i 2014 og alle rom er totalrenoverte med nye bad, Ekornes-senger og gratis Wi-Fi. Hotellets gjester har også tilgang til garasjeplass.

– Vi er veldig fornøyd med det endelige resultatet. Nå kan vi tilby våre gjester et godt opphold på et sentralt hotell. Sammen med First Hotels sterke posisjon i markedet og gode distribusjonsplattform, ser jeg lyst på fremtiden, sier hotelldirektør Henrik Widin ved First Hotel Solna.

En by i vekst

Byene rundt de store skandinaviske hovedstedene er i rask vekst. Dette gjelder også for Solna. Byen har økt befolkningen med rundt 25 prosent på kun ti år, og blir stadig mer attraktiv med sin sentrale beliggenhet, tilvekst av næringsliv og gode infrastruktur.

– First Hotels ønsker å være representert i alle de sentrale områdene i Skandinavia og i alle segmenter av markedet. Med First Hotel Solna får vi et nytt hotell i et viktig marked samtidig som vi posisjonerer oss i budget-segmentet. Vi er svært glade for å ønske Henrik Widin og hans team velkomne til First-familien, sier Ingdal.

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og har nå 58 hoteller i Skandinavia og på Island.

I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. Hotellkjedens målsetning er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg.

Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark, Norge og Island.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS