Germanwings COLOURBOX11150574
Germanwings COLOURBOX11150574

Omkom på vei til Anuga FoodTec

Svært mange av de 49 passasjerene fra Spania, som omkom i flystyrten i de franske alpene tirsdag, var på vei til den store matmessen Anuga FoodTec i Köln, ikke langt fra Düsseldorf. Anuga FoodTec pågår på Koelnmesse denne uka, fra tirsdag 24. til fredag 27. mars.

Publisert

Mange av de omkomne i Germanwings-flyet, som styrtet i Alpene tirsdag, var på vei til matmessen Anuga Foodtec i Köln, som pågår denne uka. (Foto: Colourbox)

Germanwings-flyet, på vei fra Barcelona i Spania til Düsseldorf i Tyskland, styrtet i Alpene på formiddagen tirsdag 24. mars. 150 personer er bekreftet omkommet, de fleste fra Tyskland og Spania.

På nettsiden til den store matmessen Anuga FoodTec blir det opplyst om at mange av messens deltakere er omkommet, men de ønsker ikke å gå nærmere inn på hvilke selskaper som er rammet.

På nettsiden skrives det videre at de er dypt sjokkert og sørger sammen med de pårørende.

Ni fra samme by

Ni av de omkomne, fem kvinner og fire menn, som alle kommer fra Girona, en liten by nord for Barcelona helt opp mot den franske grensen, var alle på vei til matmessen, skriver den spanske avisen Diari de Girona.

Nå sørger hele Girona-området etter at alle mistet livet i ulykken.

Alle kjenner alle

Aleix Rodriguez Brunsoms er bosatt i Oslo, men kommer fra Girona. Han er sjokkert over at hjembyen er så hardt rammet.

– Det er tragisk at så mange familier i et lite område har mistet sine kjære. Girona er et lite sted hvor alle kjenner alle. Familie og venner jeg har vært i kontakt med, er selvfølgelig preget, sier han til Aftenposten.

Les hele saken på Aftenposten.no

Les også på VG.no: Den ene av pilotene ble låst ute fra cockpit

Les også på VG.no: Styrtet flyet med vilje

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS