Scandic Elgstua

Omprofileringen til Scandic ferdig

Med omprofileringen av Rica City i Fredrikstad til Scandic City og Rica Elgstua i Elverum til Scandic Elgstua, er Scandic Hotels i mål med den omfattende omprofileringsprosessen, som har foregått i over et halvt år.

Publisert

For å hedre to av bedriftens aller mest trofaste, lojale og dyktige medarbeidere gjennom mange år, fikk Venke Myhre (ansatt fra 1967) og Anne Grete Johansen (ansatt fra 1977) det ærefulle oppdraget og klippe «Elgsnora». Her sammen med Scandic-sjef Svein Arild Steen-Mevold og eier John Tømte, mens hotelldirektør Nina Bogerud Caspari står til høyre i bildet. (Foto: Scandic Elgstua/Alexander Storsveen)

De to hotellene ble omprofilert tirsdag 3. mars, og var de to siste i en lang rekke som har fått nye navn siden i fjor høst.

– Når nå Rica Elgstua Hotel er blitt til Scandic Elgstua Hotel, er det det siste hotellet som er omprofilert, i det som har vært norgeshistoriens største omprofileringsprosess i hotellbransjen, sier Nina Bogerud Caspari, som er hotelldirektør for hotellet i Elverum.

Også Scandics leder i Norge, Svein Arild Steen-Mevold, var på plass i Elverum da hotellet fikk nytt navn tirsdag 3. mars.

En gledens dag, sier hotelldirektøren

– Det er en helt spesiell opplevelse og en gledens dag for oss når vi i dag går inn i Scandic Hotels,sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari, her sammen med Svein Arild Steen Mevold og John Tømte. (Foto: Scandic Elgstua/Alexander Storsveen)

– Det er en helt spesiell opplevelse og en gledens dag for oss når vi i dag går inn i Scandic Hotels, etter en veloverveid og gjennomtenkt prosess. Scandic Elgstua har, som det flotte hotellproduktet og den unike staben vi er, hatt mange «friere» og hatt mange muligheter. At vårt endelige valg falt på Scandic Hotels føles derfor nå veldig riktig. Alle stener er snudd, alle senarioer vurdert og beslutningen har vært enstemmig, noe som ikke minst har vært viktig for hotellets eier John Tømte og vårt styre, sier Bogerud Caspari.

– Det blir av stor betydning for Scandic Elgstua at vi nå blir en del av Scandic Hotels, med over 230 hoteller, over 1,4 millioner «Scandic Friends»-medlemmer, sunne verdier og gode personalmuligheter for våre 80 ansatte. Dette vil utvilsomt sette Elverum på kartet og potensialet er stort for mer trafikk fra «Scandic Friends» til Hedmark-regionen, ikke minst med tanke på den kort avstand fra Oslo, Gardermoen og svenskegrensen, sier hun videre.

Den gode frokosten skal bestå

Kjøkkensjef Halvor Riisen Grøt på det som nå heter Scandic Elgstua. (Foto: Morten Holt)

Men, hva med Rica-frokosten? Dere vant Twinings Best Breakfast (kåringen av Norges beste hotellfrokost) for region Hedmark i 2014. Hva skjer nå?

– Også frokosten vil med Scandic bli enda bedre. Gjennom en vel gjennomtenkt frokostutviklingsprosess har Scandics F&B-direktør Morten Malting og hans stab, lagt mye arbeid i utviklingen av Scandics nye frokost. I tillegg vil vår kjøkkensjef, Halvor Riisen Grøt, sette vårt lokalepreg på frokosten. Viktigst av alt i denne prosessen er at vi nå skal møte morgendagens gjest med et konkurransedyktig hotellprodukt tilpasset hotellgjesten ønsker og behov, nå som Scandic Elgstua. Det blir utrolig spennende, sier Nina Bogerud Caspari optimistisk.

Omprofilert den siste måneden

Nå vaier Scandic-flagget på alle de tidligere Rica-hotellene som skulle inn i Scandic-kjeden. (Foto: Scandic Elgstua/Alexander Storsveen)

I tillegg til hotellene i Fredrikstad og Elverum, har følgende andre hoteller i landet fått Scandic-skiltet opp på vegger og tak den siste måneden:

Scandic Grand Tromsø (tidligere Rica Grand Hotel)

Scandic Parken, Ålesund (tidligere Rica Parken Hotel)

Scandic Scandinavie, Ålesund (tidligere Rica Hotel Scandinavie)

Scandic Harstad (tidligere Rica Hotel Harstad)

Scandic Maritim, Haugesund (tidligere Rica Maritim Hotel)

Scandic Syv Søstre, Sandnessjøen (tidligere Rica Hotel Syv Søstre)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS