RoyalVikingNaturallyCool

Radisson Blu Royal Viking Hotel er renovert

Nå innvier Radisson Blu Royal Viking Hotel, et av Stockholms mest sentralt beliggende hotell, 171 nyrenoverte rom. Samtlige rom er innredet med nordisk design.

Publisert

Nyrenoverte rom i skandinavisk stil på Radisson Blu Royal Viking.

Renoveringsprosjektet er fullført, og innebærer at samtlige standardrom på Radisson Blu Royal Viking nå er innredet i henhold til konseptet «Naturally Cool». Konseptet bygger på en moderne nordisk design i lysblå og gråtoner, som skaper en rolig og avslappende atmosfære for gjestene.

I forbindelse med oppussingen har rommene også blitt utrustet med nye senger fra Jenssen, samt fått større arbeidsområder for å møte behovene til forretningsreisende.

Sentralt

– Vi er svært fornøyd med at oppussingen av våre standardrom nå er fullført. Dette gir oss muligheten til å tilby enda flere av våre gjester en god hotellopplevelse, der hvile og avkobling møter storby på et av Stockholms mest sentralt beliggende steder, sier hotelldirektør Christian Herslow.

Radisson Blu Royal Viking ligger like ved sentralstasjonen i hjertet av Stockholm.

Skybar med utsikt

Hotellets gjester har fri tilgang til treningssenteret som er tilgjengelig på hotellet, og som drives av SATS.

På den populære restauranten Stockholm Fisk kan besøkende nyte dagsfersk fisk og skalldyrsretter i et urbant miljø. De som heller har lyst på noe forfriskende kan ta turen til niende etasje hvor man finner den populære Skybar, med en slående utsikt over hovedstadens hustak.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS