Gulating åpner i Sandvika

Gulating Ølutsalg åpner torsdag 14.april sitt første rene ølutsalg i Asker og Bærum.

Publisert

«Dette blir samtidig det første og mest omfattende ølutsalget i Oslo-regionen, og består av 300 varianter av øl. Dette inkluderer øl fra 40 norske mikrobryggerier samt andre lokale bryggerier. Interessen før åpningen har vært meget stor», meldes det i en pressemelding.

Interesse

– Vi har allerede før åpningen over 1000 følgere på Facebook, og vi opplever stor interesse fra lokalbefolkningen i Asker og Bærum. Vi har hovedfokus på kunnskap om øl og god service og tror vårt konsept tilfredsstiller et behov i markedet. Dette blir distriktets første rene ølutsalg og noe som publikum virkelig ønsker, sier Johannes Bech, daglig leder i Gulating Sandvika.

Også utstyr, bøker og andre produkter

Foruten et bredt utvalg av øl, vil Gulating Ølutsalg i Sandvika også tilby kundene bryggeutstyr, bøker og andre produkter som relateres til øl.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Gulating bryggeri

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg Oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog Strømmen, Fredrikstad, Horten og Sandvika.

Et typisk Gulating-ølutsalg består av om lag 300 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikingpr pale le, Myrkr brown ale og Inland India pale ale.

Les mer på Gulating.net

 

Powered by Labrador CMS