Sundbytunet.
Sundbytunet.

Gulating Pub åpner snart på Sundbytunet

Gulating Pub har inngått avtale med Sundbytunet om etablering av en helt ny Gulating Pub i den gamle bryggerikjelleren på Sundbytunet på Jessheim.

Publisert

Den nye puben vil ha et utvidet ølsortiment bestående av mellom 200 og 300 ølsorter og samtidig ha et bredt utvalg innenfor vin og mat.

Åpnes i juni

Gulating Pub på Sundbytunet forventes å åpne i begynnelsen av juni. Dette blir den fjerde pub satsingen til Gulating Pub på Romerike. Foruten Sundbytunet er Gulating Pub i dag representert i Lillestrøm, kommer i Fetsund samtidig som en ny pub etableres på Strømmen.

– Utviklingen til Gulating Pub på Torvet i Lillestrøm har vært positiv og vi tror at vårt konsept passer godt inn på andre steder. Med vårt brede utvalg av både lokalt øl og annet kvalitetsøl fra andre kjente bryggerier, samt et godt utvalg innenfor mat ser vi frem til å tilby publikum på Jessheim et nytt og spennende pub tilbud, sier daglig leder Else Skår i Gulating Pub i en pressemelding.

Gulating Pub på Jessheim vil også ha en stor uteservering.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 10 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS