Gulating Pub med sunn catering

Gulating Pub på Torvet i Lillestrøm lanserer et cateringtilbud på Romerike med søkelys på sunn og ernæringsriktig mat.

Publisert

Det er kokk og ernæringsekspert Aneta Panek som har vært ansvarlig for utviklingen av menyen, som er basert på sunn mat med råvarer fra kvalitetsleverandører, heter det i en pressemelding.

– Sunn hverdagsmat og et variert kosthold gir de ansatte i bedriftene et godt grunnlag for god helse og det er viktig at man får i seg de næringsstoffene som man trenger slik at man får energi til å komme seg gjennom dagen. Vi er derfor stolte over å tilby en meny basert på de beste og ferskeste råvarene som er tilgjengelig. Dette er en meny som er satt sammen med fokus på variasjon, god smak og riktig ernæring, sier daglig leder for Gulating Pub på Lillestrøm, Else Skår.

Gulating Pub i Lillestrøm ble etablert i mai 2015.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 19 ølutsalg (bl.a. Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer og på Grünerløkka i Oslo), egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS