Blir salgsdirektør på Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på hotellet Miklagard, Haut Nordics nye hotell ved Kløfta. Hotellet åpnes i 2020.

Publisert
Øyvind Abelvik blir salgsdirektør for Miklagard Resort. (Foto: Haut Nordic)

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste fem årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Les også: Nytt og utradisjonelt hotell ved Gardermoen

I gang med bookingene

– Vi er svært tilfreds med å få Øyvind Abelvik på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning Miklagard hotell. Abelvik har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard, sier kommersiell direktør Kenneth Jensen.

– Jeg er ydmyk over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nær Oslo Lufthavn. Haut Nordic AS er i vekst, og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar, uttaler Abelvik i pressemeldingen.

Åpnes høsten 2020

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger ni minutters kjøring unna Oslo lufthavn Gardermoen og vil ifølge Haut Nordic skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen.

«Én ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så kjennetegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene. Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS