Gull til norske tradisjonsbærere

For andre året på rad står det norske tradisjonsbærere på pallen i de to store brennevinskonkurransene i verden; San Francisco World Spirits Competition i USA og International Spirit Challenge i London.

Publisert
Gull til både Lysholm Linie og Gammel Opland.
Gull til både Lysholm Linie og Gammel Opland.

– En stor annerkjennelse, sier Romain Jourdan, kategorisjef for norsk akevitt i Arcus, i en pressemelding.

Pokalskapet fylles opp hos destillatøren Arcus etter å ha mottatt tre nye pallplasseringer i to av verdens største brennevinskonkurranser.

Hevder seg i verdenstoppen

Lysholm Linie Aquavit fikk nok en gang gullmedalje under det de i bransjen kaller «De Olympiske lekene» innen brennevinsbransjen, San Francisco World Spirits Competition (SFWSC), i USA.

I London ble den slått av Gammel Opland som gikk helt til topps i bransjens «VM», International Spirit Challenge (ISC), mens Lysholm Linie fikk god sølvplass.

– Våre tradisjonsbærere innen brennevin fortsetter å hevde seg på topp i verden. Dette er en stor anerkjennelse og bekrefter at vi i Norge har brennevin i ypperste klasse, sier Jourdan.

Andre året på rad

Mer enn 1850 ulike brenneviner ble vurdert i brennevinskonkurransen i USA, som er en rekord i konkurransens 16 år lange historie. De ulike produktene ble blindtestet av amerikanske brennevinseksperter, og for andre året på rad mottok den over 200 år gamle Lysholm Linie Aquavit gullmedaljen.

– Dette befester Lysholm Linies posisjon som verdens største fatmodnet akevittmerke, med et volum på én million liter i året, sier Jourdan.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS