Det er pudderalarm i Hemsedal.
Det er pudderalarm i Hemsedal.

Historisk god sesongstart for Hemsedal

Nylig kunne Hemsedal melde om at en 100 års snø-rekord var brutt. Noe som gjorde til at skiglade gjester har strømmet til fjellet. Siden den tid har det kommet ytterligere 30 cm med snø og mer er på vei. Hotellene i Hemsedal kan melde om gode bookingtall.

Historisk sesongstart for Hemsedal.
Historisk sesongstart for Hemsedal.

Denne uken går pudder-alarmen igjen i Hemsedal.

– Vi har vært heldig med stabile kuldegrader og med riktig vindretning har dette ført til at gjester har kunnet kjøre pudder til morgen og til kvelds, sier daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen.

Utlendingene kommer igjen

– Vi ser at også at det utenlandske markedet har tatt seg opp betraktelig den siste tiden. Når vi ser bilder fra alpene med gresstuster og nesten «grønne» plener. Er det kanskje ikke så rart at vi ser stor økning i det utenlandske og norske markedet, sier Taraldsen.

Destinasjon sjef for SkiStar Hemsedal, Andreas Smith Erichsen er også veldig forøyd med besøkstallene.

– Fredag 30.12 hadde vi 7500 gjester i anlegget vårt, noe som er all time high sammenlignet med tidligere år på samme dag. Vi merker stor etterspørsel i bookingen om dagen, og det er gledelig å se så mange gjester i anlegget, sier Taraldsen.

Gode bookingtall for hotellene

Skarsnuten Hotel.
Skarsnuten Hotel.

Fyri Resort og Skarsnuten Hotel kan også melde om gode booking tall i tiden framover. Hotelldirektør for Fyri Resort, Henric Jacobsen er veldig fornøyd med den positive effekten snøen har gjort med gjestetrafikken til hotellet.

Robert Norman, hotelldirektør for Skarsnuten Hotel, som ligger litt lengre opp i fjellet, sier seg enig med sin kollega på Fyri.

– Etter at vi åpnet hotellet for sesongen, har pågangen vært stor.

Fullbookede restauranter

Hemsedal er kjent for afterski i verdensklasse, og eier av Stavkroa, Carl Jørgen Johansen har merket en kjempepågang denne vinteren.

– Vi er så godt som fullbooket på alle reserverte bord fram til påske, men det er fortsatt ledig plasser til de som vil komme og danse på bordet, sier Johansen.

– Mange lurer på om Hemsedal er fullbooket ut vinteren, og der er vi ikke, sier Taraldsen. Vi har fortsatt ledig overnatting. Vi anbefaler alle som vil komme til Hemsedal og sjekke ut Hemsedal.com for pakker og restplasser. Det er fortatt mulig å komme til Hemsedal på kort varsel, men man må kanskje lete litt ekstra, legger han til.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS