Tilbyr kajakkpadling i fjellheimen

De fleste forbinder Jotunheimen med fjellturer på ski og til fots, men nå tilbyr Jotunheimen Fjellstue også kajakkpadling til fjells, i tråd med at stadig flere gjester ønsker en aktiv ferie.

Publisert

«Det er mange flotte vann og daler som vi nå vil legge til rette for aktivitet i. I år ønsker vi å tilby kajakkpadling innover det 6,5 kilometer lange Høydalsvatnet. Dette byr på en spektakulær opplevelse i et område som er godt kjent blant botanikere, med mange av sine sjeldne planter. I tillegg befinner du deg blant de høyeste fjellene i Nord-Europa. Selvfølgelig er det også gode fiskemuligheter», meldes det i en pressemelding fra Jotunheimen Fjellstue.

Jotunheimen Fjellstue tilbyr kajakkpadling på det 6,5 kilometer lange Høydalsvatnet.
Jotunheimen Fjellstue tilbyr kajakkpadling på det 6,5 kilometer lange Høydalsvatnet.

Spennende ukjent perle

Jotunheimen Fjellstue.
Jotunheimen Fjellstue.

Høydalen, en sidedal ved Jotunheimen Fjellstue, midt mellom nasjonalparkene Jotunheimen og Breheimen, er en urørt perle med vakker natur, stille og rolig uten trafikk og støy, og et område som absolutt er verdt et besøk. Her har det vært seterdrift i mange år, så det er som å reise tilbake i tiden.

Hvis du ikke har egen kajakk, kan du leie kajakker på Jotunheimen Fjellstue, som ligger langs veien mot Høydalsvatnet.

«Uansett om man er erfaren eller nybegynner, er dette en flott tur som krever lite av den som ønsker å oppleve noe nytt. Det har blitt veldig populært med aktiv ferie, så da bør dette være midt i blinken for den som vil oppleve Jotunheimen fra en annen side, i tillegg til å vandre på toppene», skrives det i meldingen.

Egen hjemmeside

For å markedsføre det nye tilbudet har kajakkene fått sin helt egen hjemmeside, Jotunheimen-kajakk.com.

Tanken er å markedsføre kajakkene som et eget tilbud og ikke bare en del av hotelldriften, slik at også andre kan benytte seg av tilbudet.

Du kan også lese mer på Jotunheimen-fjellstue.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS