Radisson Red kan komme til Norge i 2017 eller 2018. Her fra det nyåpnede Red-hotellet i Brussel-

Radisson Red kan komme til Norge

Denne uken åpne verdens første Radisson Red-hotell i Brussel i Belgia. Det første Radisson Red-hotellet kan være på plass i Norge i løpet av to til tre år.

Publisert

Denne våren åpner det første Radisson Red-hotellet i Europa i Brüssel i Belgia. Radisson Red er et nytt hotellkonsept fra Rezidor som kan minne litt om blant annet citizenM eller HTL. Målsettingen er å åpne over 60 Radisson Red-hoteller innen 2020.

Trendy, moderne hoteller

Hotellene skal være trendy, nær kunden og med moderne design, og skal kunne tilby fleksible og funksjonelle rom, papirfri innsjekk og 24/7 deli & bar.

Det første Radisson Red-hotellet i Norge kan være på plass i 2017 eller 2018, tror Rezidors sjef i Norge, Ronald Smithjes. (Foto: Morten Holt)

Les mer på nyåpnede Radisson Red Brussel her

Ser etter lokaliteter i Oslo

– Vi er åpne for alle muligheter, og ser etter både lokaliteter og potensielle investorer både i Oslo og Stockholm, men har søkelyset rettet mot Oslo. Dukker de riktige mulighetene opp, er det ikke umulig at vi ser det første Radisson Red-hotellet i Norge i løpet av 2017 eller 2018, sier Ronald Smithjes, som leder Rezidor i Norge.

Les mye mer om Rezidor Hotel Groups virksomhet i Norge i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 3 2016, med utgivelse i slutten av april.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er en del av Carlson Rezidor. Totalt er det 1400 hoteller i Carlson Rezidor Hotel Group, som inkluderer kjedene Radisson Blu, Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson, nyinnkjøpte Prizeotel og Country Inns & Suites By Carlson.

Om lag 460 av disse 1400 hotellene (over 100 000 hotellrom) er i Rezidor Hotel Group (fordelt på ca. 80 land).

Radissob Blu er en del av Carlson Rezidor Hotel Group, som har om lag 290 hoteller i 69 land og områder.

Rezidor har ansvaret for gruppens hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA), mens Carlson har ansvaret for hotellene i Sør-, Mellom-Amerika og Asia/Stillehavet.

The Rezidor Hotel Group har hovedkontor i Brussel i Belga, mens Carlson Rezidor har hovedkontor i Minneapolis i Minnesota i USA.

Som internasjonal aktør etablerte Rezidor seg tidlig i det nordiske markedet, med deres første hotell, Royal, i København i 1960.

Rezidor Hotel Group har siden november 2006 vært notert på den svenske børsen i Stockholm. Carlson, en privateid, global hotell- og reisevirksomhet, er majoritetsaksjonær.

Les mer på Rezidor.com

Powered by Labrador CMS