Nyansatt i Norsk Turistutvikling

Monica Eriksson er ansatt som prosjektleder i den Lillehammer-baserte bedriften Norsk Turistutvikling AS (NTU). Hun startet i stillingen 3. april.

Publisert
Monica Eriksson er ansatt i Norsk Turistutvikling.
Monica Eriksson er ansatt i Norsk Turistutvikling.

«Monica Eriksson har arbeidet bredt med reiseliv i offentlig og privat sektor i mange år. Hun har god kjennskap til reiselivet i Norge, har et stort nettverk og har deltatt i flere prosjekter og prosesser innen både planlegging, reiselivsutvikling og markedsarbeid. Hun kommer fra Fjellnettverket (samarbeid mellom fylkeskommuner,kommuner og regionråd i fjellområdene i Sør- og Midt-Norge), der hun har vært daglig leder de siste fem årene med søkelys på å skape livskraftige bygder der verdier skapes», heter det i en pressemelding fra NTU.

– Tilfører selskapet viktig kompetanse

– Monica Eriksson vil tilføre selskapet viktig kompetanse innen næringsutvikling i fjellområdene. NTU, som er landets eldste rådgivningsselskap innen reiseliv, har solid erfaring fra utviklings- og omstillingsarbeid, samt bedriftsnettverk. Vi er opptatt av å bygge team med våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere for å ta de næringsmessige muligheter i bruk. I tillegg til at vi har oppdrag over hele landet, ønsker vi nå å forsterke vår satsing på utvikling av fjellområdene, som vi mener har et stort og uutnyttet potensial, uttaler daglig leder for NTU, Kjell Ove Solbakken.

Fem medarbeidere

«NTU har fem medarbeidere og skal være en viktig og foretrukket samarbeidspartner for offentlige og private aktører som ønsker å utvikle arbeidsplasser og næringsvirksomhet innen reiseliv, opplevelser, fritidsbebyggelse, mat og andre tilgrensende næringer i fjellområdene på en bærekraftig måte», heter det videre i pressemeldingen.

Les mer på Norskturistutvikling.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS