Lisa Farrar. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Lisa Farrar. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Choice-leder på Europa-toppen

Lisa Farrar, som er digitalsjef i Nordic Choice Hotels («Chief Digital Officer»), er kåret til en av Europas 20 fremste kommersielle ledere i reiselivsbransjen under HSMAI Region Europe Awards.

Publisert

38-åringen kommer opprinnelig fra Storbritannia, men har nå base i Stockholm i sin stilling som digitalsjef i Petter A. Stordalens hotellkonsern. Hun har lang fartstid i bransjen, og siden 2016 har hun ledet Nordic Choice Hotels’ digitale transformasjon og satsning på å skape verdens beste gjestereise.

Farrar får prisen for nybrottsarbeid som ikke bare gagner selskapet, men som også påvirker hele bransjen.

Les også: Nordic Choice Hotels med digital storsatsing (publisert 2015)

eBerry

Farrar leder Nordic Choice Hotels sitt teknologi- og digitaliseringsselskap eBerry. Blant begrunnelsene som trekkes frem for tildelingen av topp 20-plassen kommer eBerrys og Nordic Choice Hotels' innsats for å levere flere «firsts» i hotellbransjen, blant annet Nordens første fullverdige hotellapp, i tillegg til å lede an innovasjonstakten med bruken av Bots og AI for å levere en sømløs gjesteopplevelse.

Les også: Steen-Mevold blant Europas beste reiselivsledere

– Gir muligheter

– Digitalisering og ny teknologi gir mennesker i dag et hav av muligheter som vi bare kunne drømt om for 10 år siden, det gjelder ikke minst for hotellbransjen, uttaler Farrar i en pressemelding.

– Det er utrolig viktig at vi ikke sover i timen, men bruker disse mulighetene til å gjøre hotellopplevelsen bedre, smidigere og mer effektiv for gjestene. eBerry og Nordic Choice Hotels har fått til mye, og jeg er utrolig stolt av arbeidet som har vært gjort både på hotell og sentralt de siste årene. Denne utmerkelsen hører dem til. Men samtidig lover vi at dette bare er begynnelsen, sier Lisa Farrar videre.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS