Peppes med plantebasert meny

Peppes pizza, som har 76 restauranter i Skandinavia, har lansert en plantebasert meny bestående av to ulike pizzaer med Oumph!, samt en burger. Samtidig blir Oumph! et valg fra toppinglisten.

Publisert

– Det er herlig å se store kjeder som Peppes Pizza satse på mer plantebasert. Peppes har bra vegetariske pizzaer fra før og at de nå lanserer helt veganske alternativer imponerer, sier Carl Montelius, Head of Customer Relations for svenske Food for Progress, som lager Oumph!.

Tykk og tynn

California Oumph! har en tynn pizzabunn og er toppet med Pulled Oumph!, chiliaioli, tomat, rødløk og purre.

Chicago Oumph! har en tykk bunn og toppes med Pulled Oumph!, chiliaioli, sjampinjong, rødløk, purre, samt en twist av lime og pepper.

– Vi er veldig stolte over de nye tilskuddene på menyen. Dette er gode og klimasmarte pizzaer som alle kan spise. Veganer eller ikke, sier produktsjef i Peppes Pizza, Anne Katrine Ertesvåg Aa.

Pizzaene er helt veganske. Istedenfor ost toppes de med vegansk chilliaioli og for å sikre at krysskontaminering ikke skjer, kuttes ikke pizzaen opp på kjøkkenet.

Topping

Oumph! legges også til på oversikten til Peppes i deres valg av topping for kunder som skal lage sin egen pizza. Foruten pizzaene, lanserer Peppes også en vegansk burger av hvete.

De nye rettene ble tilgjengelig på menyen fra 25.april.

Peppes er Skandinavias største pizzarestaurant-kjede med 76 avdelinger og cirka 1800 ansatte. På landsbasis selger Peppes 3,5 millioner pizzaer i året, noe som tilsvarer om lag 20 000 måltider hver dag.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS