Nina Solli er gjest i premieresendingen. (Foto: Killian Munch)

Lanserer podcast om og for uteliv

Hvordan står det til med utelivsbransjen, og hva må til for at vi skal få et godt og levende tilbud igjen etter at at pandemien er over? Dette er tema i første episode av Ringnes' nye podcast om og for utelivsbransjen.

I premieresendingen av «Utetime med Ringnes» får programlederne Emma Bjørke og Hans Ingi Tryggvason besøk på Ringnes Brygghus av Nina Solli, regiondirektør Viken Oslo i NHO.

Hun er opptatt av at man må få på plass en «recovery plan» for service- og serveringsbransjen.

Sørge for best mulig forutsetninger for utelivsbransjen

En slik plan skal sørge for best mulig forutsetninger for utelivsbransjen når den skal åpne opp igjen og vende tilbake til en normal hverdag, etter en utfordrende periode, der mange allerede har brukt opp all oppspart kapital.

For å utarbeide en slik plan inviterer hun bransjeorganisasjoner, service- og serveringsaktører og myndighetene til å komme med innspill og delta i diskusjonene.

Gjestene

Utelivsprofilene Morten Guldvik og Aksel Steen fra Oslo deltar også, og begge deler sine tanker rundt situasjonen utelivsbransjen står midt oppe i – og hva som skal til for at vi alle skal få et rikt og spennende utelivstilbud når pandemien er over.

Guldvik er daglig leder i Skagstindgruppen, som driver store serveringsteder som Pokalen Vulkan, Pokalen Barcode, Raadhuset, Krøsset, samt countryfestivalen på Vinstra. Og om ikke lenge skal de også åpne et av Oslos største utesteder; Telegrafen.

Steen driver Restauranten Bass og østersbaren Eff Eff i Oslo, og er i ferd med å åpne en ny pizzarestaurant på Grünerløkka.

Siste gjest i sendingen er Mikal Tengesdal. Han er innehaver av Melkebaren, den første og største ølbaren i Sandnes. Han driver flere utesteder i Sandnes, brygger selv og har sin egen podcast «Ølvertene».

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS