Rolf Ivar Skår er daglig leder for Gulating.

Arendals Bryggeri med avtale med Gulating-Gruppen

Arendals Bryggeri har inngått avtale med Gulating-Gruppen om produksjon av Gulatings egne ølmerker.

Publisert

Tidligere har Gulastings ølsorter blitt produsert i England og Tsjekkia, men skal nå produseres hos Arendals Bryggeri. Øl fra Gulating blir hovedsakelig solgt fra Gulating-Gruppens 16 ølutsalg i Norge. Avtalen gjelder for produksjon av samtlige av Gulating sine seks ølsorter.

– Arendals Bryggeri er et kvalitetsbryggeri som har posisjonert seg godt i det norske ølmarkedet, og vi vil starte produksjonen i løpet av kort tid. Vi forventer produksjon av 200 000 liter øl det første året og deretter dobling hvert år i årene fremover. Det har allerede vært gjennomført testbrygging ved bryggeriet i Arendal, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating i en pressemelding.

– Gulating er en spennende aktør i det norske ølmarkedet og vi er glade for at de flytter produksjonen av øl hjem til Norge og Arendal. GULATING legger opp til betydelig vekst de neste årene og vi ser frem til å bidra med vår kompetanse og kunnskap innenfor brygging av kvalitetsøl, sier administrerende direktør Torstein Paulsen i Arendals Bryggeri

Powered by Labrador CMS