
Brimi inviterer til «Gastronomi i Jotunheimen»
«Gastronomi i Jotunheimen» arrangeres med Arne Brimi i spissen. Svært mange markante kokker og sommelierer deltar på årets arrangement, som pågår fra 23. til 26. april.
Gastronomiske Festdager er et arrangement for matglade nordmenn som ønsker å oppleve og nyte gastronomi med de fremste i bransjen. I tillegg til Arne Brimi har flere av Nordens beste kokker takket ja til å komme for å dele sin kunnskap og kjærlighet for god mat og drikke.
«I ren begeistring over kvaliteten på det nordiske kjøkkenet, bestemte Arne Brimi seg for å innby til en gastronomisk reise i Jotunheimen. Sammen med et utvalg av Nordens beste kokker har han satt sammen et program bestående av de ypperste råvarer, særegne viner, storslått natur, kulturopplevelser og spennende smaker. Arrangementet gir deg muligheten til å inspireres av – og smake på – det beste fra naturen», heter det i årets invitasjon.
Disse deltar i 2020:
Arne Brimi
Jonas Nåvik
Terje Ness
Christer Rødseth
Nicolai Lundsgaard
Lars Lian
Morten Schakenda
Kristoffer Hovland
Dan Robin Leirvåg
Even Brimi
Hafsteinn Snæland (Island)
Arne Ronold (Master of Wine)
Med en gastronomisk reise i Jotunheimen skal gjestene få lære om og smake på det beste innenfor nordisk mat. Arrangementet er for den matglade som er nysgjerrig på nordiske smaker, drømmer om å få snakke med noen av Nordens beste kokker eller bare unnes et ordentlig godt måltid med skikkelig god vin.