Brimi inviterer til «Gastronomi i Jotunheimen»

«Gastronomi i Jotunheimen» arrangeres med Arne Brimi i spissen. Svært mange markante kokker og sommelierer deltar på årets arrangement, som pågår fra 23. til 26. april.

Publisert

Gastronomiske Festdager er et arrangement for matglade nordmenn som ønsker å oppleve og nyte gastronomi med de fremste i bransjen. I tillegg til Arne Brimi har flere av Nordens beste kokker takket ja til å komme for å dele sin kunnskap og kjærlighet for god mat og drikke.

«I ren begeistring over kvaliteten på det nordiske kjøkkenet, bestemte Arne Brimi seg for å innby til en gastronomisk reise i Jotunheimen. Sammen med et utvalg av Nordens beste kokker har han satt sammen et program bestående av de ypperste råvarer, særegne viner, storslått natur, kulturopplevelser og spennende smaker. Arrangementet gir deg muligheten til å inspireres av – og smake på – det beste fra naturen», heter det i årets invitasjon.

Disse deltar i 2020:

Arne Brimi

Jonas Nåvik

Terje Ness

Christer Rødseth

Nicolai Lundsgaard

Lars Lian

Morten Schakenda

Kristoffer Hovland

Dan Robin Leirvåg

Even Brimi

Hafsteinn Snæland (Island)

Arne Ronold (Master of Wine)

Med en gastronomisk reise i Jotunheimen skal gjestene få lære om og smake på det beste innenfor nordisk mat. Arrangementet er for den matglade som er nysgjerrig på nordiske smaker, drømmer om å få snakke med noen av Nordens beste kokker eller bare unnes et ordentlig godt måltid med skikkelig god vin.

Les mer og meld deg på her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS