Radisson Red Cape Town (2) (2)
Radisson Red Cape Town (2) (2)

De første Radisson Red-hotellene åpner i 2016

Radisson Red er navnet på Carlson Rezidors nyeste hotellkjede, som retter seg mot livsstilsbevisste reisende. De første Radisson Red-hotellene etableres i Kina og Sør-Afrika. Målsettingen er å åpne over 60 Radisson Red-hoteller innen 2020.

Publisert

Carlson Rezidor har som mål å åpne 60 Radisson Red-hoteller innen 2010. De to første åpnes i Kina og Sør-Afrika i 2016.

Radisson Red Shenyang Hunan i Shenyang i Kina er ventet å åpne i januar 2016 og deretter følger det første hotellet i EMEA-regionen, Radisson Red V&A Waterfront i Cape Town i Sør-Afrika, som åpner mot slutten av 2016.

Wolfgang M. Neumann, administrerende direktør i Rezidor, beskriver Radisson Red som «trendy, nær kunden og med et moderne design», og forteller at hotellkjeden skal kunne tilby fleksible og funksjonelle rom, papirfri innsjekk og 24/7 deli & bar.

Radisson Red til Cape Town

Carlson Rezidors nyeste hotellkjede, Radisson Red, retter seg mot livsstilsbevisste reisende.

Radisson Red V&A Waterfront i får beliggenhet i en av Afrikas mest besøkte byer. Med 24 millioner besøkende hvert år er Cape Town en av Afrikas mest besøkte kulturelle og historiske destinasjoner.

Hotellet, som får beliggenhet ved havnen, sikter seg inn i det mer eksklusive segmentet, og vil åpne i slutten av 2016.

Foruten 235 gjesterom som inkluderer Studios, Studio 4 og Studio Sweets, vil Radisson Red tilby en «Redeli» og en «Ouibar» hvor fristende småretter, vin, øl og cocktails vil være tilgjengelig 24/7. Forretningsreisende kan benytte seg av fem møterom med et samlet areal på 460 kvadratmeter.

Området ligger også i gangavstand fra Cape Town Convention Centre som er vert for alle store møter og arrangementer i byen. V&A Waterfront ligger bare 20 km unna Cape Town internasjonale lufthavn.

Synlighet

– Med nye Radisson Red-hoteller i Kina og Sør-Afrika gir det vår nye merkevare både lokal og global synlighet, og tilfører et pulserende nytt konsept til disse reisemålebe. Radisson Red er trendy, tett på kunden og med en moderne design, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

Vi tror at den internasjonale merkevaren vil tilføre mye til vår eksisterende portefølje og møte den økende etterspørselen etter denne typen hoteller. I tillegg er dette nye konseptet nøkkelen til videre utvikling av distriktet og dets brede appell, sier David Green, som er hotelldirektør på Radisson Red V&A Waterfront.

Afrika-satsing

Når hotellet åpnes i Sør-Afrika, styrker Carlson Rezidor sin tilstedeværelse i Cape Town, der konsernet opererer med fem hoteller og nesten 800 rom med merkene Radisson Blu, Radisson Red og Park Inn by Radisson. Dette styrker i tillegg ytterligere Carlson Rezidor afrikanske satsning: Med 30 hoteller og 6500 rom har konsernet den største porteføljen av hoteller og rom på kontinentet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS