The Local åpning
The Local åpning

The Local og Fornebuporten åpnet med storslått fest

Restauranthuset The Local sparte ikke noe på da det åpnet på Fornebu lørdag 22. august. Restauranten og Fornebuporten inviterte gjester til fest med gode matopplevelser, artister fra The Voice og et morsomt aktivitetstilbud for barna.

Publisert

«Over 2000 barn og voksne var samlet da The Local og Fornebuporten inviterte til storslagen åpningsfest av restauranten The Local, lørdag 22. august. Programmet var tettpakket med Kampen Janitsjar, et spektakulært flyshow, og Heine Totland akkompagnert med konferansier Arne Hjeltnes. Dagen ble fylt med matglede, musikk og aktiviteter for hele familien», heter det i en pressemelding.

– Vise hva vi har å tilby

– Vi ønsket å invitere til en fest som viser hva The Local og Fornebuporten har å by på. Dagen var fylt med glede, mat, musikk og moro for hele familien. Vi så frem til åpningen, og det var en stor glede så mange glade barn og blide fjes. Det ble en stor suksess, forteller Lovisa Hegborn, Hospitality Manager, Fornebuporten og Bernt Gunnar Berntsen, Business Manager, The Local.

Tre ulike konsepter

«The Local er lokalisert i Fornebuportens 1. etasje med sine tre unike konsepter; Kitchen, Oven og Bar. Restauranten bruker råvarer med historie, og har en mentalitet om at alt er lov så lenge det gir en unik matopplevelse. The Local ønsker å være et sosialt midtpunkt med unike matopplevelser på Fornebu. Det skal ikke være høy terskel for å ta med seg familien eller venner for å kose seg hos oss, sier Berntsen. Fornebuporten er et prosjekt som jobber for å gjøre fornebuområdet til et attraktivt sted å bo og jobbe på med tilgang til underholdning, treningstilbud, boliger og kort vei til sentrum. Filosofi går ut på at området skal være et sted for alle», heter det i pressemeldingen.

Fornebuporten begynner etter hvert å bugne med tilbud, og med en rekke nye boliger og mange arbeidsplasser er det absolutt etterspørsel etter service- og underholdningstilbud. Prosjektet har som visjon å gjøre Fornebu til et sted hvor både de som bor og de som jobber der skal føle seg hjemme og ha gode fasiliteter rett rundt hjørnet.

Powered by Labrador CMS