Daglig leder for Bryggselv, Erik Schønsee.

Bryggselv Megastore i Oslo utvides ytterligere

Bryggselv Megastore i Oslo, en av Norges største butikker for salg av råvarer og utstyr til hjemmebrygging av øl, blir større.

Publisert

Bryggselv AS som er etablert som Norges største og ledende leverandører av utstyr og råvarer til hjemmebryggere, bryggerier og som grossist til butikker utvider nå sin Megastore i Oslo med ytterligere 200 kvadratmeter.

Totalt vil Norges største butikk for salg av råvarer og utstyr til hjemmebrygging av øl bli på 650 kvadratmeter. Bryggselv Megastore har sentral beliggenhet på Hasle i Oslo med god tilgang til både veier og kollektiv transport.

Bryggselv Megastore på Hasle i Oslo.

Omsatte for 21 millioner kroner i fjor

– Bryggselv Megastore i Oslo er ett av Norges største utsalg av råvarer og utstyr til hjemmebrygging av øl, og hadde i fjor en totalomsetning på 21 millioner kroner. Denne butikken betjener stor-Oslo og store deler av Akershus, og vi ser frem til å utvide butikken ytterligere. Interessen for hjemmebrygging av øl er sterkt økende i Oslo området og vi ønsker derfor å møte denne utviklingen med en enda større butikk, sier daglig leder Erik Schønsee i Bryggselv i en pressemelding.

150 tonn malt

– I år forventer vi et totalsalg på 150 tonn malt fra Bryggselv Megastore i Oslo. Vi ser at markedet er i fortsatt vekst og at kunnskapen om hjemmebrygging av øl vokser i Oslo området. Tradisjonelt har hjemmebrygging av øl stått sterkere ute på bygdene men vi ser at interessen vokser også i de store byene. Vi ser også at flere damer har fattet interesse for hjemmebrygging av øl, sier daglig leder Jørgen Jansson i Bryggselv Megastore Oslo.

Nyåpningen av Megastore markeres førstkommende fredag og lørdag.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bryggselv

Bryggselv AS ble startet av bryggere for bryggere i 2011, og har siden vokst til å bli en av Norges største leverandør av utstyr og råvarer til både hjemmebryggere og bryggerier, og som grossist til andre butikker.

Foruten et betydelig nettsalg har Bryggselv egne butikker i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Larvik og Asker og Bærum. Selskapet har hatt sterk vekst, og hadde i 2015 en omsetning på 120 millioner kroner.

I dag leverer Bryggselv råvarer og utstyr til 60 bryggerier over hele landet.

Les mer på Bryggselv.no

Powered by Labrador CMS