
Disse kan bli Årets Matgledebedrift
Årets Matgledebedrift har vært avholdt i flere år. Nå har juryen valgt ut semifinalistene til årets konkurranse. Vinneren kåres 26. oktober.
I fjor var det Thon Hotel Lofoten som vant konkurransen.
Dette er semifinalistene i 2017
Strinda videregående skole, Trondheim
2 Rom og Kjøkken, Trondheim
Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen
Louise Restaurant & Bar, Oslo
Sodexo Vika Atrium, Oslo
Fazer Food Services AS avd. Deg 16, Oslo
MS Color Magic og MS Color Fantasy, Oslo
Solborg Bo- & aktivitetssenter, Ski
NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus AS, Erdal
Søtt + Salt Kantine K35, Kokstad
Studentsamskipnaden På Vestlandet, Kafé Kronstad, Bergen
Kapitelberget barnehage, Skien
Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter, med spesiell vekt på Tines produkter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.
Juryen
Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra Tine Partner: salgsdirektør Terje Døsrønningen, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og produktgruppesjef Brita Unnerud.
Vinneren kåres på «Ostens dag»
Vinnerbedriften får tur til Bocuse d’Or Europa i Torino for to personer i juni 2018. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen i TINE Partner med venner.
Kåringen av Årets Matgledebedrift 2017 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 26. oktober 2017.