Ronny Brunvoll er ansatt som rådgiver hos Mimir. (Foto: Privat)
Ronny Brunvoll er ansatt som rådgiver hos Mimir. (Foto: Privat)

Mimir åpner kontor i Lofoten

Mimir åpner kontor i Lofoten, og har i den forbindelse ansatt Ronny Brunvoll som ny rådgiver. Han tiltrer stillingen 1. januar 2019.

Publisert

Han kommer fra stillingen som reiselivssjef på Svalbard, der han de siste seks årene har ledet reisemålet gjennom en stor omstillings- og profesjonaliseringsprosess.

Også et systematisert bærekraftarbeid har stått høyt på dagsorden, og samlet sett har reisemålet Svalbard og destinasjonsselskapet Visit Svalbard løftet seg betydelig under Brunvolls ledelse.

Han har også tidligere erfaring fra reisemålsarbeid i selskapene Destinasjon Geirangerfjord & Trollstigen og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, hvor han var henholdsvis reiselivssjef og prosjektleder. Før han begynte i reiselivsbransjen har han blant annet arbeidet som prosjektleder/arrangør for større arrangementer og events i Ålesund og som frilansjournalist.

Lang erfaring fra Svalbard

Brunvoll sier at han ser fram til nye utfordringer, i en rolle der han virkelig får nyttiggjort erfaringene fra de siste 10 årene med destinasjonsarbeid.

– Gjennom å ha jobbet tett sammen med Mimir i bl.a. masterplanarbeidet for Svalbard, har jeg blitt godt kjent med selskapet og dets arbeidsmetoder og verdier. Fokuset på å skape merverdi for de man jobber for og med fremstår for meg som viktig, og er en direkte årsak til at jeg nå velger Mimir, utdyper Mimirs nye rådgiver.

– Jeg tror de erfaringene jeg har gjort meg på Svalbard vil kunne ha stor overføringsverdi til flere reisemål på fastlandet. Tydelig kommunikasjon, bærekraft, helhetstenking, planer med fokus på gjennomføring, tilrettelegging og finansiering av fellesgoder er noe av det jeg brenner for, og hvor jeg mener norsk reiseliv fortsatt har svært mye å gå på, tilføyer han.

Nytt kontor i Lofoten

Mimir kjenner Brunvoll fra tidligere samarbeid, og er trygg på at han vil utgjøre en solid forsterkning av laget.

Mimir har allerede kontorer i Larvik, Fredrikstad, Halden og Oslo. Med Brunvoll på laget åpnes nå et nytt kontor i Svolvær i Lofoten.

– Mimirs kunder finnes over hele landet, men vårt engasjement i nord har alltid vært stort. Det er derfor ekstra hyggelig at vi nå får et fast kontor her, sier Bård Jervan, som i sin tid etablerte selskapet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Mimir AS

* Mimir AS har siden 1996 levert rådgivningstjenester både til enkeltbedrifter, attraksjoner, reisemål, Innovasjon Norge og andre offentlige kunder i Norge.

* Kjernekompetansen er reisemålsutvikling, markeds- og konseptvurderinger, opplevelsesproduksjon, analyser/utredninger, klyngeledelse og bærekraft.

* Med Ronny Brunvolls inntreden vil Mimir ha seks heltidsansatte rådgivere, en AD/designer og en researcher på deltid.

* Les mer på Mimir.no.

Powered by Labrador CMS