Illustrasjon: Nespresso

Nespresso til Solsiden i Trondheim

Som et viktig ledd i Nespresso sin visjon om en bærekraftig og inkluderende virksomhet, vil også butikkene oppgraderes med et helt nytt konsept som gir en ny kjøpsopplevelse.

Publisert

Fredag 17. august åpnes en ny butikk på Solsiden Storsenter. Her kan kaffeelskere smake utvalget av kaffevarianter, få ny inspirasjon og kunnskap og se det store utvalget av kaffemaskiner og tilbehør.

«Butikken er designet som en livsstilbutikk, og vil oppleves like varm og tilgjengelig som den er nyskapende. Her finnes ingen tradisjonelle betalingsdisker eller kasser, og bestillinger og betalinger foregår på iPad sammen med en kaffespesialist. Lokalet er åpent og inviterer til å oppleve du ulike områdene i butikken», heter det i en pressemelding.

Med fokus på hver eneste detalj

«Interiøret er lyst og varmt med nyanser av beige og lyst treverk. I tråd med Nespresso sitt søkelys på bærekraft, er de fleste elementer i butikken laget av resirkulerte materialer. For eksempel er bordene laget av resirkulert kaffegrut, og de aller fleste metallelementer er laget av resirkulerte kaffekapsler. Treverket kommer selvsagt fra bærekraftige kilder, og lampene over bordene er inspirert av lampene over bordene der kaffebønnene sorteres», heter det videre i meldingen.

– Vi er stolte av å kunne ta imot våre kunder til en ny og inkluderende kjøpsopplevelse, samtidig som vi gleder oss over bærekraft i praksis med ulike resirkulerte detaljer i butikkens interiør, sier Susan Bonsak, som leder Nespresso i Norge («Country Manager Norway»).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS