Både Beitostølen og sommer-Norge ble offisielt åpnet lørdag 20. juni i fjellandsbyen, der mange kjente profiler deltok i løpet av dagen, blant andre disse fire fra venstre; direktør Atle Hovi, ordfører Odd Erik Holden, reiselivsdirektør Bente Bratland Holm og Bjarne Budal, leder for Beitostølen Utvikling. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

På prestisjefylt toppliste

Lofoten topper, mens Beitostølen er eneste destinasjon i fjell-Norge og Innlandet på en toppliste når nordmenn søker «Norgesferie» på Google.

Ordfører Odd Erik Holden i Øystre Slidre, sammen med PR-strateg Bjørn B Jacobsen, prosjekansvarlig for BitihornGruppen. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Ikke uventet topper Lofoten Google Trend-listen som viser hva nordmenn søker på når de skriver «Norgesferie» på Google.

På Googles 10-på-topp-liste finner vi sommerrakettene Lofoten og Sørlandet, og altså Beitostølen, hakk i hel på Kristiansand Dyrepark. Beitostølen er eneste destinasjon i hele fjell-Norge og også i hele Innlandet på denne eksklusive Google-lista.

– Knallsterk manifestasjon

– En knallsterk manifestasjon av posisjonen Beitostølen etter hvert har opparbeidet seg i markedet, mener PR-strateg og prosjektleder for BitihornGruppen, Bjørn B Jacobsen.

– Gledelig og helt forståelig, hilser Norges reiselivsdirektør Bente Bratland Holm.

Ordfører Odd Erik Holden i Øystre Slidre er naturlig nok begeistret, og statsminister Erna Solberg fikk rett i sin spådom da hun 20. juni sa: – Det vil forundre meg om ikke Beitostølen får en helt strålende sommer med stor trafikk.

Prestisje

– Det ligger ikke bare mye prestisje i å figurere på en slik liste, det er framfor alt en bekreftelse på at vi jobber riktig med destinasjonsproduktet Beitostølen, både i utviklinga og leveransene av opplevelser, der hele besøksnæringa gjør en kjempejobb, samt i PR- og markedsføringsarbeidet, der vi har vært offensive i en årrekke og får betalt for det, påpeker Bjørn B Jacobsen.

Stas

Ordfører Odd Erik Holden i Øystre Slidre, synes naturlig nok det er stor stas at Beitostølen scorer så høyt blant nordmenn:

Det er svært hyggelig å registrere at Beitostølen er blant de aller mest attraktive reisemålene i Norge. Denne sommeren, der vi alle skulle velge norgesferie, med de mange flotte reisemålene vi har Norge rundt, og så viser det viser seg at Beitostølen er blant de mest populære når nordmenn planlegger ferien. Da må vi si at vi har lykkes med markedsføring og god jobbing gjennom mange år. Vi har mange flotte bedrifter i vår lokale besøksindustri, som gjør sitt ytterste for at de som legger turen eller ferien til Beitostølen og Øystre Slidre, skal få et trivelig og godt opphold, sier Holden.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS