Tre av de fem ansatte ved den nye restauranten på Beitostølen. Fra venstre restaurantsjef Erika Persson, kjøkkensjef Sunat Ahmed, og daglig leder Cesar Andreani. (Foto: DestinasjonsKirurgene)
Tre av de fem ansatte ved den nye restauranten på Beitostølen. Fra venstre restaurantsjef Erika Persson, kjøkkensjef Sunat Ahmed, og daglig leder Cesar Andreani. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Nytt serveringssted på Beitostølen

Tappen Bar & Restaurant er det nyeste tilskuddet av serveringssteder på Beitostølen. Nå er det 18 serveringssteder i fjellandsbyen – 900 meter over havet. Er det norgesrekord?


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS