Nye produksjonsmetoder og innovative løsninger gjør at vi nå kan spise både norske bringebær, bjørnebær og jordbær også på høsten.
Nye produksjonsmetoder og innovative løsninger gjør at vi nå kan spise både norske bringebær, bjørnebær og jordbær også på høsten.

Norske jordbær og bringebær til langt ut i september

Nye produksjonsmetoder og innovative løsninger gjør at vi nå kan spise både norske bringebær, bjørnebær og jordbær også på høsten.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS