Det er både trygt og godt å spise glutenfritt på Spiseriet kafé på Veita-senteret i Tromsø. Fra venstre: Marina Karlsen, Lisbett Solås, Ylva Wikran, Turid Helmobakk. Foran med diplomet er daglig leder Elin Solheim. (Foto: May-Tordis Simonsen)
Det er både trygt og godt å spise glutenfritt på Spiseriet kafé på Veita-senteret i Tromsø. Fra venstre: Marina Karlsen, Lisbett Solås, Ylva Wikran, Turid Helmobakk. Foran med diplomet er daglig leder Elin Solheim. (Foto: May-Tordis Simonsen)

Dette er årets glutenfrie bedrifter

Baker Hansen (konditori), Spiseriet Kafé, Tromsø (serveringssted) og Semper og Wild Fire Foods (produsenter) er årets glutenfrie bedrifter (2021), kåret av Norsk cøliakiforening.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS