Vi har samarbeidet med NKL i en årrekke, og de er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Det er svært gledelig at vi nå går for fire nye år, sier Bent Andersen, administrerende direktør i Bama Storkjøkken (BSK). På bildet er han flankert av NKLs president Kim-Håvard Larsen, salgs- og markedsdirektør i BSK, Jon Eskedal, NKLs daglige leder Espen Wasenius og KAM i BSK, Kjetil Gundersen. (Foto: NKL)

Bama Storkjøkken signerte ny avtale med NKL

Bama Storkjøkken fortsetter som hovedpartner og leverandør for kokkelandslagene.

Norske Kokkers Landsforening (NKL) rommer mye, men de er kanskje mest kjent for de norske kokkelandslagene.

De teller nå tre lag, junior, senior samt «Community catering». «Community catering» er konkurransebegrep som dekker personalrestauranter, kantiner, institusjonskjøkken og catering

Fire nye år

Bama Storkjøkken har nå skrevet en avtale for fire nye år i manesjen – blant verdens beste kokkelandslag.

Avtalen innebærer at Bama Storkjøkken skal levere frukt, grønt, fersk sjømat og vilt til De Norske Kokkelandslagenes treningssamlinger og konkurranser.

– Vi har samarbeidet med NKL i en årrekke, og de er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Det er svært gledelig at vi nå går for fire nye år, sier administrerende direktør i Bama Storkjøkken, Bent Andersen.

Samarbeidet med NKL gjør at Bama storkjøkken kan benytte noen av landets beste kokker både til produktutvikling og i ulike konsepter ut mot markedet.

I verdenstoppen

Norge er virkelig i verdenstoppen. Kokkelandslaget senior er regjerende olympiske mestere, mens juniorkokkelandslaget tok sølv i siste kokke-OL, som ble arrangert i Stuttgart i februar i år.

De siste seks årene har både juniorer og seniorer trent på Bamas landslagskjøkken ved Nyland Syd.

Oppgradering på gang

For å sikre optimale treningsfasiliteter frem mot store mesterskap, Culinary World Cup i 2022 og IKA Culinary Olympics, er det flere betydningsfulle oppgraderinger på gang på Bama landslagskjøkken.

– Her er NKL involvert, og bidrar med sin kunnskap og erfaring. NKL er glade for at Bama vil bidra til stabilitet, langsiktighet og kvalitet, som skal danne grunnlag for nye toppresultater. Avtalen skal også bidra til å øke rekrutteringen til kokkefaget og skape interesse for håndverket og dets verdiskapning, understreker president i NKL, Kim-Håvard Larsen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS