
Multibev overtar Fever-Tree
Fever-Tree er en ledende leverandør av cocktailmikser. Nå skal Multibev og Solera løfte merkevaren i det norske markedet ytterligere.

London-baserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona-treet, derav navnet Fever-Tree.
– Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca. Vi vil samtidig få takke Cask for sitt harde arbeid og innsatsen med å bygge Fever-Tree de siste årene, sier grunnlegger og konsernsjef Tim Warrillow.
– Fever-Tree er en merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier daglig leder i Multibev, Tormod Wahl, i en pressemelding.
Verden rundt etter gode ingredienser
«Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene – fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med», heter det i en pressemelding.
Anerkjennes av «Restaurant Magazine»
Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av «Restaurant Magazine».
– Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø og en økt interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail, sier «Brand Manager» i Multibev, Elisabeth B. Vig.
«Ved å erstatte søtningsmiddel og konserveringsmidler med naturlige urter og smaker, komplementerer og forsterker Fever-Tree-variantene brennevinet de blandes med. Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree's suksessoppskrift. I dag er Fever-Tree i 72 land», heter det i pressemeldingen.