Multibev overtar Fever-Tree

Fever-Tree er en ledende leverandør av cocktailmikser. Nå skal Multibev og Solera løfte merkevaren i det norske markedet ytterligere.

Publisert

London-baserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona-treet, derav navnet Fever-Tree.

– Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca. Vi vil samtidig få takke Cask for sitt harde arbeid og innsatsen med å bygge Fever-Tree de siste årene, sier grunnlegger og konsernsjef Tim Warrillow.

– Fever-Tree er en merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier daglig leder i Multibev, Tormod Wahl, i en pressemelding.

Verden rundt etter gode ingredienser

«Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene – fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med», heter det i en pressemelding.

Anerkjennes av «Restaurant Magazine»

Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av «Restaurant Magazine».

– Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø og en økt interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail, sier «Brand Manager» i Multibev, Elisabeth B. Vig.

«Ved å erstatte søtningsmiddel og konserveringsmidler med naturlige urter og smaker, komplementerer og forsterker Fever-Tree-variantene brennevinet de blandes med. Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree's suksessoppskrift. I dag er Fever-Tree i 72 land», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS