Omslaget på Horeca nummer 1 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på Horeca nummer 1 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets første Horeca-magasin på vei til abonnentene

Årets første utgave av magasinet Horeca i 2016, magasinets 48. årgang, er nå på vei til abonnentene.

Publisert
Omslaget på den første utgaven av magasinet Horeca i 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på den første utgaven av magasinet Horeca i 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Denne gangen har vi satt søkelyset på Trondheim, en by som har markert seg på hotellsiden gjennom en årrekke.

Nå begynner det å gi resultater. Mange med bakgrunn fra byens hoteller har etablert nye restauranter, og Trondheim er i ferd med å bli en restaurantby på lik linje med Oslo, Stavanger og Bergen.

NordØst og Caya

I dette nummeret har vi besøkt hoteller, nye restauranter og gründere – for å se nærmere på hva som rører seg i trønderhovedstaden.

Vi har for eksempel besøkt de nye restaurantene NordØst Food & Cocktail og Caya Restaurant & Bar, begge spennende nyskapninger like ved Nidelvas bredd.

Du kan lese større reportasjer fra begge stedene i Horeca nummer 1 2016.

Royal Garden

Der ligger også Radisson Blu Royal Garden, et hotell som hadde «makta» i Trondheim på 1980- og deler av 1990-tallet. Men så ble nye hoteller etablert, og ærverdige Royal garden hvilte litt for lenge på laurbærene. Men nå satser hotellet med hotelldirektør Rune Nordstokke alt på å ta igjen det tapte.

Hildonens nye satsing

Roar Hildonen er trolig den restauratøren som gjennom det siste tiåret har bidratt mest til å sette Trondheim på mat- og drikkekartet. For 10 år siden etablerte han To Rom & Kjøkken, som senere har vært den ledende restauranten i byen sammen med Credo.

Nå ser Hildonen og hans kompanjong videre frem. To Rom & Kjøkken lever sitt gode liv, men i løpet av året åpner de to et nytt serveringssted i ærverdige E.C. Dahls Bryggeri, der det skal skapes nytt liv.

Det kan du lese mer om i dette, og mye annet fra Trondheim og Trøndelag i magasinet Horeca, nummer 1 2016.

Walaker Hotell lever godt

For snart 10 år siden laget vi «Typebedrift» på Walaker Hotell i Solvorn ved Lusterfjorden. Den gang gikk familiehotellet fenomenalt økonomisk. Og det har ikke blitt dårligere. Bortsett fra finanskriseårene har omsetningen stadig økt – og det blir stadig mer penger igjen på bunnlinjen hos Ole Henrik Nitter Walaker & co.

Les mer om driften av landets eldste hotell i kontinuerlig drift i Horeca nummer 1 2016.

Mat- og landbruksministeren

Det er ikke lenge siden Jon Georg Dale overtok som mat- og landbruksminister. I dette nummeret kan du bli enda mer kjent med «Goggen». Han er nemlig vårt portrett i Horeca nummer 1 2016.

Mye å lese

Ellers i dette nummeret kan du lese større reportasjer om nysatsingen Lokalmat.no, om GRESS-messen, om vin fra Languedoc og om Mills Proff Partners nye storkjøkkenkonsept MerSmak, og vi følger selvfølgelig opp med alt nytt på Bocuse d’Or-fronten. Det nærmer seg det første mesterskapet for Christopher W. Davidsen (Bocuse d’Or Europe i Ungarn i mai), der han får god assistanse av Gunnar Hvarnes, som er hans nye coach.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff og mye informasjon i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden Rundt, Produkter, Bransjejus og Bransjekalender.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Horeca

* Horeca er Norges største fagmagasin rettet mot hotell, restaurant, kafé, uteliv, kantine, catering og storkjøkken.

* Bladet er velrenommert som forum. Det ble etablert som bladet Storkjøkken i 1969 (48. årgang i 2016), og har opp gjennom årene hatt flere navn, deriblant Bedre Storkjøkken, Horeca Storkjøkken og Horeca Meny. Siden 2004 har bladets navn vært Horeca.

* Magasinet har også nettstedet Horecanytt.no, som stadig vokser og blir mer og mer brukt av folk for å holde seg oppdatert om hva som rører seg i bransjen.

* Bladet har i hvert nummer normalt mellom 64 og 92 sider (Smak-nummeret i 2014 var på over 100 sider) fullspekket med spennende, interessante og nyttig artikler som berører bransjen, og kommer ut sju ganger i året (fire før og tre etter sommerferien).

* Det er trykket på glanset papir, er limfrest og gjennomgående i fire-farger.

* Horeca er ett av mange fagblader i Ask media, som har hovedkontor på Grøset like ved Kirkenær i Grue kommune i Hedmark.

Les mer om Ask media her

Les mer om hvem som arbeider i magasinet Horeca og nettstedet Horecanytt.no her

 

Powered by Labrador CMS