Morten Hovde Larsen hos Temoco. Her er han fotografert på Himkok. (Foto: Morten Holt)

Stadig nye løsninger i baren

Nylig åpnet utestedet Bygdøy Allé 3 i lokalene der Bagatelle tidligere holdt til. Her finner du trendy og moderne bardisker, møbler og utstyr. Temoco, som ledes av Morten Hovde Larsen, leverer stadig nye, innovative barløsninger.

Publisert
Utgaven hos Bygdøy Allé 3 er i messing, men Morten H. Larsen hos Temoco forteller at prinsippene kan overføres til møbler i andre materialer. (Foto: Temoco)

– Vi har laget barer og ett spesielt møbel som fungerer som bar og buffet i samme funksjon. Det er innovativt, skiller seg definitiv ut, forteller Morten Hovde Larsen hos Temoco AS, som har designet og produsert nyskapningen.

Slik ser den nye bardisken ut. (Foto: Temoco)

Gjester og betjening skal «mingle»

Han forteller at det nye bar/buffet-møbelet ble testet ut før åpningen – med gode resultater.

– Det virker helt etter hensikten. Dette «møbelet» er en del av en pågående trend i utelivet, der gjestene skal «mingle» sammen med betjeningen, sier han.

– Utgaven hos Bygdøy Allé er utført i messing, men prinsippene kan overføres til møbler i andre materialer, sier Hovde Larsen, som legger til at foruten å være et barmøbel, kan det også brukes både til liten frokost/lunsjbuffét og til bar/vinbar.

Les også: Fra Bagatelle til Bygdøy Allé 3

Saken fortsetter under bildet

Morten H. Larsen i Himkoks bar. (Foto: Morten Holt)

Også på Himkok

I mange av de mest trendy barene finner du utradisjonelle løsninger, og det er ofte Temoco AS som står bak løsningene i mange nordiske barer.

Temoco står blant annet bak barløsningene på Himkok i Oslo, som nylig ble kåret til verdens 19. beste bar.

Temocos løsninger på Himkok kunne du lese om i magasinet Horeca, nummer 2 2016.

Også på Himkok presenterer Temoco en bardisk uten den tradisjonelle serveringsplaten – der gjestene kommer tettere på bartenderne.

– Poenget med de nye og mer moderne løsningene er at kundene «flyter mer i ett» med bardisken, sier Morten Hovde Larsen i Temoco AS.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS