Bjørg Taraldlien Hopland og Kim Akerø Hopland driver Telemarklam. (Foto: Innovasjon Norge)
Bjørg Taraldlien Hopland og Kim Akerø Hopland driver Telemarklam. (Foto: Innovasjon Norge)

Bærekraftig lammekjøtt rett fra fjellbeite

Telemarklam har vunnet Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Vestfold og Telemark.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS