Beitostølen promoteres hos Qatar Airways

Tre millioner flypassasjerer som spenner setebeltene hos Qatar Airways, ett av verdens mest premierte flyselskaper, tipses nå om at Beitostølen er ett av verdens fem beste vinterdestinasjoner for barn og familier.

Publisert

Det er i den siste utgavene Qatar Airways inflightmagasin Oryx Magazine, at Beitostølen er rangert og presentert i et meget celebert selskap, som én av fem «top skiing resorts for families» i verden.

Fra det siste inflight-magasinet til Qatar Airways.

Fem vinterdestinasjoner

I bladet er Beitostølen omtalt sammen med fire andre destinasjoner i Frankrike, Italia, Canada og Japan.

Om Beitostølen heter det blant annet: «Familier vil elske denne skidestinasjonen i hjertet av Norge, med sympatiske alpinbakker fri for stress. Perfekt for barn som vil lære å stå og gå på ski».

Forventer ikke flagrende sjeiker i bakken!

– Vi har stadig oftere henvendelser fra internasjonal presse som ønsker å komme til Beitostølen, og vi ikke lenge siden hadde vi besøk av teamet som har laget reportasjen for Qatar Airways. Klart dette er artig, selv om vi ikke forventer kaskader av flagrende sjeiker nedover alpinbakken på Beitostølen, men på den annen side: Kommer det først en sjeik, så vet vi jo at det som regel betyr et følge som gjerne booker hele eller halve destinasjonen, som dundrer inn med eget gullbelagt fly i fjellheimen, som bestiller 21 sorte Mercedeser for transporten fra Leirin til Beitostølen, som raider Valdres blomsterbutikker for 12 000 roser som skal overdåde alle leiligheter og rom. Med andre ord: Vi skal ikke kimse av effekten heller, sjeiker er sjeiker, sier en smilende Bjørn B Jacobsen, PR-ansvarlig hos Beitostølen Resort.

God internasjonal branding

– Qatar Airways flyr til 150 destinasjoner verden over, så dette er sjølsagt internasjonal branding av Beitostølen. Europa og store verden blir mer og mer interessant for det verdensproduktet klimavinneren Beitostølen er, som en av Europas mest snøsikre destinasjoner i fremtida, sier Jacobsen, og fortsetter:

– Veldig mange europeere flyr med Qatar, som er ett av kun seks 5-stjerners flyselskaper i verden, så det sier seg sjøl at det er forbundet med en viss prestisje. Både at Beitostølen eksponeres i dette inflight-magasinet, og at vi rangeres som en av verdens beste vinterdestinasjoner for barn og familier. Men, hadde en av sheikene ringt i dag, og meldt sin ankomst i enten vinterferien eller påska, så hadde vi slitt, for nå er strømmen av vintergjester til fjells veldig stor, både i vinterferien og påsken.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS