Erlend Fardal Lunde (28) er ny hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Blir hotelldirektør på Bergen-hotell

Erlend Fardal Lunde (28) er ny hotelldirektør ved Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet åpnes i februar 2017.

Publisert

Fardal Lunde startet sin hotellkarriere hos Quality Hotel Sogndal i 2009. Allerede i 2011 ble han, som 23 åring, hotellsjef ved hotellet. De siste årene har han jobbet som direktør for Clarion Collection Hotel Kysten i Sandnessjøen – med meget imponerende resultater.

Er i gang

Erlend Fardal Lunde gir fra seg stafettpinnen i Clarion Collection Hotel til fordel for Comfort Hotel. 3. oktober startet han som hotelldirektør hos Comfort Hotel Bergen Airport, som åpnes om noen få måneder.

– Blanke ark er det ikke alle som får muligheten til å starte med i denne bransjen, og det er dette som trigger meg noe veldig akkurat nå! Jeg gleder meg til å bygge mitt eget team fra grunnen, og ser på dette som en unik mulighet til å skape en ledergruppe på hotellet som bidrar til å styrke byen og byens omdømme, sier Fardal Lunde.

– Nytenkende, engasjert og kreativ

– Med energi, mot og begeistring har Fardal Lunde bidratt til imponerende resultater på sine tidligere arbeidsplasser. Han er akkurat det vi trenger på flyplasshotellet; han er ung, nytenkende, engasjert og kreativ, og har allerede bevist at han har høye ambisjoner for hotellet, sier driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge, Solveig Mathea Voldheim.

Comfort Hotel Bergen Airport får 304 rom, treningstudio, 12 trådløse møterom, restaurant og bar når det åpnes i februar.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS