Scandic Hotels frifunnet i Hotel Norge-rettsaken

Scandic er frifunnet av Bergen tingrett i Hotel Norge-rettssaken, og tilkjent erstatning for dekning av sakskostnader med 530 000 kroner.

Publisert

– Vi er glad for at Bergen tingrett kom til en meget klar konklusjon. Dommen er tydelig, og det er godt å se at de påstandene som ble fremsatt før rettssaken, nå er tilbakevist, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Frifunnet på alle punkter

Retten frikjente Scandic på alle punkter og konkluderte med at Scandic har opptrådt korrekt gjennom hele prosessen og at det ikke foreligger en virksomhetsoverdragelse. Dommen tar også for seg det unyanserte bildet motparten har tegnet av Scandic i mediene, og trekker frem at Scandic ikke kan klandres i denne saken.

Her kan du om bakgrunnen for rettsaken

Gjenåpnes i 2018

Hotel Norge, som opprinnelig ble bygget i 1885, ble stengt for restaurering i fjor høst. Etter en omfattende totalrenovering, vil hotellet stå ferdig i 2018.

– Restaureringen av Hotel Norge pågår nå for fullt og er godt i rute. Vi gleder oss til høsten 2018, når vi igjen kan ønske gjester velkomne til Bergens nye storstue, sier Steen-Mevold.

Les også: Ansatt som hotelldirektør på Hotel Norge

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS