Åpningen av Moxy Bergen er utsatt til begynnelsen av mai. (Foto: Moxy Bergen)

Åpningen av Moxy Bergen utsettes

Moxy Bergen skulle ha åpnet i slutten av mars. Nå er åpningen utsatt til 3. mai.

Hotelldirektør for Moxy Bergen, Monica Selvik. (Foto: Moxy Bergen)

Reiserestriksjoner fortsetter å skade hotellbransjen, og Norges stengte grenser har forsinket åpningen av Moxy Bergen.

– Hotellindustrien kjemper fortsatt, og vi har selvfølgelig en stor forståelse for situasjonen. Men med vaksinene som ruller ut, og en etterspørsel for reise som stadig øker, tror vi på en god start for Moxy Bergen. Jeg gjentar hva vår direktør sa tilbake i juli 2020: Vi kommer som virksomhet og som bransje sterkere ut på den andre siden, uttaler hotelldirektør på Moxy Bergen, Monica Selvik.

Livsstilskonsept

Moxy Bergen er et livsstilskonsept som tar del av verdens største lojalitetsplattform i hotellbransjen, Marriott Bonvoy. Hotellet tilbyr opphold på vannkanten i Solheimsviken, kort avstand fra byens sentrum. På mange måter er Moxy Bergen et hotell som entrer markedet med unike og differensierende kvaliteter..

– Vi tror at krisen er en akselerator for eksisterende trender; ikke en endringsagent. Med det mener jeg at de trendene vi så før Covid-19 bare akselereres ytterligere av krisen; de er ikke blitt skapt av den. Hotell bør nå derfor matche de nye kravene fra reisende mye raskere enn tidligere, sier Selvik.

Vil bli ledende innenfor bærekraft

Foto: Moxy Bergen

Moxy tilbyr en opplevelse på hotellet; det store samarbeidsområdet med kafé og bar, gratis for lokalbefolkningen å få adgang til. Vi har prioritert store beløp på å gjøre Moxy Bergen til et ledende hotell innenfor bærekraft; og hotellet er affiliert av Marriott Bonvoy, forklarer Monica Selvik.

Core Hospitality har overtatt mesteparten av eiendommen, og er i ferd med å ferdiggjøre rommene. Det meste av hotellets ansatte er på plass.

Les også: Blir salgssjef for Moxy Bergen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS