Monica Selvik er ny hotelldirektør for Moxy Bergen. (Foto: Moxy Bergen)

Skal lede Moxy Bergen

Monica Selvik er ansatt som hotelldirektør for Moxy Bergen. Hotellet får 199 rom, og åpner i mars 2021. Det blir da Skandinavias tredje Moxy-hotell.

Publisert

Selvik har mer enn 30 års erfaring fra hotellbransjen i en rekke stillinger. Hun har arbeidet både som resepsjonist, salgsdirektør og hotellsjef.

Hun har stort sett hatt sitt virke i Bergen, der hun tidligere har arbeidet i Nordic Choice Hotels, First Hotels, Thon Hotels og Magic Hotels.

Moxy Bergen blir det tredje Moxy-hotellet i Skandinavia når det åpnes i mars 2021. Monica Selvik skal lede hotellet. (Foto: Moxy Bergen)

– Monica Selvik har en sterk bakgrunn med både operativ og kommersiell erfaring. Hotellets internasjonale profil gir sterke fordeler for reisende, men det er Selviks ledelse og hennes fremtidige teams ytelse som skal sørge for de gode opplevelsene. Vi er svært glade over at vi nå har fått en kollega lokalt i Bergen, slik at vi virkelig kan begynne å planlegge åpningen av Moxy Bergen, forteller administrerende direktør i Core Hospitality, Per Denker Sørensen, i en pressemelding.

Lokal tilstedeværelse, globalt varemerke

Selvik ble 1. september en del av Moxy Bergen, og dermed også Core Hospitality-ledelsen. Hotellet skal drives av den danske hotelloperatøren Core Hospitality, der merket er eid av verdens største hotellvirksomhet, Marriott International.

– Jeg gleder meg til muligheten til å jobbe med så sterke merker som Moxy og Marriott, samt å bli en del av Core Hospitalitys utvidelse i Skandinavia, uttaler Monica Selvik og fortsetter med å forklare hva du kan forvente av Moxy Bergen:

– Moxy Hotels bringer et internasjonalt varemerke til den Bergen og lokalområdet i Solheimsviken. Vi ser frem til å ønske gjester og kollegaer velkommen. I tillegg vil alle våre overnattende gjester få adgang til fordelene i verdens største lojalitetsprogram innenfor hotellbransjen, «Marriott Bonvoy».

Moxy Hotels

Moxy Hotels er utviklet for reisende som søker prisvennlige hotellovernattinger.

Akkurat som de eksisterende Moxy-hotellene i Oslo og København, appellerer det til unge og unge av sinn ved å tilby store, sosiale fellesområder, fylt med underholdning til overnattende gjester og lokale drop-ins.

Moxy Bergen ligger i Solheimsviken med utsikt over Puddefjorden.

Moxy Bergen blir tredje Moxy-hotellet som åpner i Skandinavia, men flere er på vei; Core Hospitality har blant annet bekreftet at ytterligere et Moxy-hotell skal åpnes i Tromsø

Core Hospitality

Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av merkevarer og fleksible til å betjene alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive nøyaktig det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten.

Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels, og har siden etablert en portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i Sydhavnen. Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Bergen og Moxy Tromsø.

Les mer på corehospitality.dk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS