Fra ett av rommene på Best Westerns nye satsing Best Western &hotel i Stockholm.
Fra ett av rommene på Best Westerns nye satsing Best Western &hotel i Stockholm.

Åpnet Best Westerns nysatsing

Etter lang tids planlegging og forberedelser, åpnet Best Western Hotels Scandinavia mandag dørene til kjedens nye konsept, Best Western &hotel i Stockholm.

Publisert
Lounge.
Lounge.

Den nye hotellsatsningen finner du i Apelbergsgatan 40, et steinkast fra Hötorget i sentrum av den svenske hovedstaden.

Bar.
Bar.

Kutte unødige kostnader

«Dette er et hotellkonsept der fokus har vært å satse på det aller viktigste for å skape et suverent hotellprodukt. Hotellrommene er ikke så store, men har stort søkelys på kvalitet og funksjon. Når man skulle lage dette hotellkonseptet har man vært veldig opptatt av å kutte unødige kostnader. Målet har vært å skape et meget rimelig hotellprodukt av ekstremt høy kvalitet. For å nå det målet kreves gjennomtenkte løsninger for å komme fram til et produkt som tilfredsstiller dagens bevisste reisende», heter det i en pressemelding fra Best Western.

Restaurant.
Restaurant.

Pris tilpasset tilbud

– Å helt fjerne restaurant eller alt resepsjonspersonale er nok ikke noe vi er helt klare for enda. Men å fjerne room-service og ha innsjekk via en innsjekkingsautomat med hjelp av en hotellvert eller -vertinne, tror jeg dagens gjester vil akseptere, dersom prisen er tilpasset tilbudet, sier Lars-Jerker Molin, CEO og deleier i Sleepingfox Hotel Group AB.

«På Best Western &hotel arbeider hotell- og restaurantpersonale tett sammen for å skape en hyggelig møteplass i lobbyområdet. Dersom gjestene ønsker å være for seg selv kan de være på rommene sine, men ønsket er at gjestene skal bruke fellesarealene som sitt oppholdsrom», heter det i meldingen.

201 rom

Det nye hotellet har 201 rom, hvorav 61 rom ligger under bakkenivå, en restaurant, bar og en lounge samt treningsrom med badstue.

– Det er veldig moro å kunne åpne et nytt Best Western hotell i sentrale Stockholm. Det skjer mye i byen nå, spesielt i det området hotellet ligger, og vi føler at vi bidrar til å danne et nytt, trivelig og veldig sentralt hotellstrøk. Visjonen vi har hatt om et moderne, effektivt hotell av høy klasse er nå endelig en realitet, sier Jonas Westring, hotelldirektør og deleier i det nye hotellet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.  

Powered by Labrador CMS