Best Western Hotels & Resorts åpner i juni 2019 et helt nytt hotell på Evenes. (Illustrasjon: Best Western)

Best Western med nytt hotell på Evenes

I juni neste 2019 åpner Best Western et splitter nytt hotell med 160 rom på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Publisert
Fra signeringen. Fra venstre Egil Messmer (konsernsjef Wexus), Matthias B. Tanski (konsernsjef, CIC Hospitality), Johan Kukacka (konsernsjef, Best Western Hotels & Resorts, Skandinavia) og Ronny Granli (teknisk direktør, Wexus). (Foto: Best Western)

Hotellet eies av BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen, og blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er et av Best Western kjedens nye varemerker.

Mellom Harstad og Narvik

Flyplassen og hotellet ligger strategisk plassert mellom Harstad og Narvik, og har de siste årene opplevd sterk vekst i antall reisende. Flyplassen har ca. 750 000 passasjerer per år, og er også en viktig base for militæret i Nord-Norge.

– Det er svært gledelig at vi får enda et hotell i Nord-Norge, som i tillegg er et helt nybygd hotell. Vi ser et stort potensial i å kunne fylle hotellet både med gjester som reiser privat og i jobbsammenheng, sier, konsernsjef for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia, Johan Kukacka, i en pressemelding.

Flere på gang

– Det er stor etterspørsel i regionen etter moderne og personlige hotellrom med høy verdi for gjestene. Vi har også planer om å bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokasjoner i Norge og Sverige’, uttaler konsernsjef for CIC Hospitality, Matthias B. Tanski.

– Dette er en stor og viktig jobb for Wexus Gruppen som står for total entreprisen av hotellet. Vi ser stort potensiale i regionen og ser frem til et spennende prosjekt og eierskap sammen med CIC og Best Western, sier Egil Messmer i Wexus Gruppen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS