Hotel Frantz eies og drives av familien Pettersson, en ekte hotellfamilie fra Vadstena, som har drevet hoteller i over 30 år. (Foto: Best Western)

Nytt Best Western-hotell i Stockholm

Et steinkast fra Slussen, i Peter Myndes backe i Stockholm, har det siste tilskuddet i BW Premier Collection åpnet. Hotel Frantz er et familieeid boutiquehotell med 48 rom, der de har valgt å bevare originaldetaljer fra 1600-tallet.

Publisert

Med en visjon om å skape en skreddersydd hotellopplevelse, har man samtidig latt seg inspirere og påvirke fra omverdenen og nærmiljøet.

Hotel Frantz er et familieeid boutiquehotell med 48 rom. (Foto: Best Western)

Åpnet 1. oktober

Stockholms nye boutiqe-hotell, Hotel Frantz, åpnet dørene den 1. oktober. Hotellet ligger i ett av Stockholms eldste hus, mellom Peter Myndes backe og Mariagränd, like ved travle Slussen. Teglsteinshuset, som ble oppført i 1647, har en lang historie og det hele begynte med skreddermesteren Frantz Bock. Etter en omfattende ombygging, hvor mange av bygningens originale detaljer er blitt bevart, presenteres nå et elegant og smakfullt hotell hvor man ønsker at ydmyk luksus skal gjennomsyre hotellet.

Gøteborgbaserte Spik Studios, som har mange velrenommerte hotell på sin merittliste, har sammen med familien som eier hotellet, jobbet med designet og innredningen.

Hyller ulikhetene

Fra Best Westerns nye hotell i Stockholm. (Foto: Best Western)

Utgangspunktet har vært å fange det personlige og unike, og samtidig akseptere de gitte forutsetningene i det historiske huset og skape en tidsakse hvor nytt møter gammelt.

– Hotel Frantz med sine 48 hotellrom er så langt unna standardisering som det er mulig å komme. Det nye boutiqe-hotellet er et godt eksempel på det varierende tilbudet Best Western har med sine 150 hoteller i Skandinavia. Vi er imot standardisering og hyller i stedet ulikheter, småskala og variasjon, hvilket passer bra med hva dagens og morgendagens reisende etterspør, sier Johan Michelson, som leder Best Western Hotels & Resorts i Sverige.

«Hjemme hos Frantz»

Foruten sine 48 rom tilbyr hotellet en restaurant med plass til 80 gjester og en mindre hotellbar, der Stockholmere og hotellgjester kan møtes for å oppleve «Hjemme hos Frantz»-følelsen.

Hotel Frantz eies og drives av familien Pettersson, en ekte hotellfamilie fra Vadstena, som har drevet hoteller i over 30 år.

Hotellet inngår i BW Premier Collection by Best Western.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS