TeamØrjan3c

Snart klart for levering

Norge er i gang i Brüssel. Ørjan Johannessen og Julie Ekse Jenssen er i gang på kjøkkenet, mens tidligere Bocuse d`Or-medaljør Odd Ivar Solvold følger med som coach. Første rett presenteres klokka 14.10. Se bilder her.

Publisert

Bildetekst her...

De neste timene skal det jobbes effektivt i boksen, slik at rettene blir optimale når juryen skal smake den første retten (fiskeretten) 14.10 og den andre retten (kjøttretten) klokka 14.45.

Les også: - Vi skal overraske

"

Klar for norsk fest på tribunen i Brüssel. (Foto: Impuls)

Sjøtunge og kylling

Posjert sjøtunge med reker, sitron og kaviar, slik Ørjan Johannessen serverer det for juryen i Bocuse d`Or 2012 i Brüssel i dag. (Foto: Impuls)

Se det Ørjan serverer her

"

Ørjan Johannessen i aksjon i boks 2 i Brüssel. (Foto: Impuls)

Julie Ekse Jenssen og Ørjan Johannessen i aksjon på kjøkkenet i Brüssel. (Foto: Printscreen, WEB-TV, Bocuse d`Or)

Julie Ekse Jenssen assisterer Ørjan Johannessen i boks 2 i Brüssel. (Foto: Impuls)

Den norske fansen på tribunen i Brüssel høres godt like før Ørjan Johannessen skal leveres sin første rett. Det norske heiagjengen er uten tvil den som skaper mest røre på tribunen! (Foto: Impuls)

Se video av de norske supporterne her

"

Eyvind Hellstrøm er Norges juryrepresentant i Bocuse d`Or Europe i Brüssel. Her får han servert Ørjan Johannessens fiskerett. (Foto: Impuls)

Danmark, som vant de forrige utgavene av Bocuse d`Or, er oigså i gang i boks 4 i dag. Til høyre Italias kjøkken. (Foto: Printscreen, WEB-TV, Bocuse d`Or)

Brekk ønsker lykke til

– Jeg er svært stolt av våre mesterkokker og resultatene som de oppnår i internasjonale konkurranser. Dette har i høyeste grad bidratt til å synliggjøre våre gode råvarer og vår matkultur. Kokkekunst er en universell konkurranse, på lik linje med utbredte og krevende idrettsgrener, og pallplassene som våre kokker har kjempet seg til er bare fremragende. Jeg ønsker Ørjan Johannesen lykke til i dagens konkurranse, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk.

Følg Ørjan Johannessen direkte utover dagen her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS