
Dette serverte Ørjan Johannessen
Ørjan Johannessen serverte «Sei Skagerak østers og blåskjell» og «Gris Sunday Roast» i Bocuse d’Or Europe 2014.
Her er rettene Norges Bocuse d’Or-deltaker presenterte for juryen i dag.
Fiskerett

Sei Skagerak østers og blåskjell

* Bakt seifilet med røykt aroma og fenikkel-skorpe. (Foto: Impuls)

* Østers og blåskjell med persille og bakte løk. (Foto: Impuls)

* Asparges i kombinasjon med eggeplommer og mandler. (Foto: Impuls)

* Agurk, eple og pepperrot. (Foto: Impuls)
* Artiskokker og tomat. (Foto: Impuls)
* Emulsjon på nøttesmør

* Varm blåskjellbuljong

Kjøttrett

Gris Sunday Roast med blodpølse

* Glasert griselår med salt knoke, svarte trøfler og rotgrønnsaker. (Foto: Impuls)

* Grov pølse med byggryn, blod og krydder. (Foto: Impuls)
* Sprø jordskokk. (Foto: Impuls)
* Løk i flere varianter. (Foto: Impuls)
* Potet, rødbet og syltet gresskar. (Foto: Impuls)
* Svinesjy